Anda Mempunyai Perkataan kami

Sebagai Pembekal dan Pembuat Kelengkapan Taman Permainan Kualiti Cina, Kiwi sangat bangga dengan kualiti segala yang kami buat. Lebih daripada sekadar kontrak, jaminan kami adalah komitmen peribadi kami dan perkhidmatan selepas jualan terbaik anda akan berpuas hati dengan pembelian anda dari sekarang ke masa depan.

Waran Kiwi Jaminan tiga kali untuk semua peralatan permainan kami kepada pembeli asal untuk bebas daripada kegagalan struktur akibat kecacatan bahan atau pembuatan menggunakan penggunaan biasa, penyelenggaraan rutin dan pemasangan mengikut spesifikasi kami yang diterbitkan. Semua jaminan bermula pada tarikh Pengeluar invois proforma dan tamat pada akhir tempoh yang dinyatakan.

Bahagian pengganti adalah percuma, tetapi Kiwi tidak akan bertanggungjawab untuk kos penghantaran atau menyediakan buruh atau kos buruh untuk penghapusan bahagian-bahagian yang rosak dan pemasangan sebarang bahagian gantian. Bahagian pengganti akan dijamin untuk baki jaminan asal.

Kiwi tidak sepatutnya bertanggungjawab terhadap kegagalan yang disebabkan oleh penyalahgunaan, kecuaian, vandalisme, kemalangan; penambahan atau penggantian bahagian; diubah suai atau diubah; terdedah kepada air masin atau semburan garam dan lain-lain mempengaruhi keadaan atau operasi struktur.

Peralatan permainan Kiwi direka dan dihasilkan dalam piawaian yang berkualiti tinggi, jika digunakan dengan betul, dipantau dan diselenggara dengan baik, mereka akan memberikan pengalaman yang menyeronokkan tahun kepada anak-anak kita.

1