Kids kolam Playhouse dengan slaid

ItemNo.: KW-1005A | Saiz: 1000 * 450 * 400cm | Kapasiti: 20kids | Pelantar: 116cm | Umur untuk: 3-15 tahun (kanak-kanak di bawah 15 bermain dengan penyeliaan dewasa)

Maklumat produk

Kelengkapan permainan luaran bertemakan rumah pokok

Syarikat

Company

Slaid kombinasi kanak-kanak adalah sejenis peralatan Permainan Kanak-Kanak, ia adalah baik untuk kanak-kanak untuk membangunkan kecerdasan dan hiburan. Struktur Taman Permainan luaran adalah sangat sesuai untuk Taman Permainan awam dan Taman. Struktur Kemudahan hiburan luaran adalah selamat dan tahan lama. Ia mengintegrasikan kecergasan dan hiburan secara keseluruhan, dan dengan teliti Reka bentuk pelbagai gaya dan tema mengikut kepentingan dan hobi kanak-kanak. Ia adalah satu jenis baru sangat komprehensif permainan yang menyeronokkan.

Salah satu tema popular adalah tema semula jadi, apabila anak bermain pada tema hutanLuaranbermain peralatan, sama seperti mereka membayar di hutan, haiwan mengelilingi mereka, bumbung rumah pokok dan leafs sama seperti sebenar.

Taman Permainan di luar anak harus menjadi tempat yang selamat untuk memupuk keseronokan, kreativiti dan pembelajaran, jadi kualiti peralatan Taman Permainan sekolah anda adalah penting. Butiran seperti plastik berkualiti tinggi dan platform keluli kuat membuat bingkai selamat. Kiwi memberi tumpuan kepada butiran kecil mereka supaya anda boleh memberi tumpuan kepada sihir bermain.

1b

2

Bengkel

Workshop

Kejuruteraan plastik Taman Mainan luar Taman Permainan

Pada awal, yang peralatan slaid kombinasi kanak-kanak di luar telah dibuat daripada gentian kaca bertetulang plastik, dan ada yang diperbuat daripada kayu. Pada masa kini, banyak slaid kombinasi anak diperbuat daripada plastik Kejuruteraan. Kanak-kanak seperti slaid kombinasi anak, dan terdapat banyak slaid keluli tahan karat, tetapi gelongsor Kejuruteraan plastik anak digunakan secara meluas.

Kemudahan rekreasi luaran yang direka khas untuk kanak-kanak yang seperti penggerudian, memanjat, gelongsor, dsb., dengan warna yang terang, hiburan yang kuat, fungsi lengkap dan kualiti yang boleh dipercayai. Set lengkap peralatan hiburan luaran biasanya termasuk pintu, jambatan, silinder gelongsor atau tiub, bumbung, tangga, platform, tiang keluli/pos, ladders, slaid, pendaki, dan tali Nets; slaid semua berkaitan dengan Fasteners, dan tidak ada objek tajam yang tidak bermaya dari permukaan, setiap bahagian mempunyai pelbagai model dan pelbagai warna untuk dipilih; juga boleh menjadi adat yang dibuat Reka bentuk dan pengeluaran mengikut keperluan pelanggan. Produk ini berwarna-warni, tidak mudah untuk pudar, kekuatan yang tinggi, anti-statik, Haus-tahan, cahaya tahan, tahan penuaan, retak-bukti, selamat dan tahan lama, Reka bentuk yang bijak struktur peralatan anak, padanan warna harmoni, gabungan bijak pelbagai komponen plastik, Kolam Permainan Kanak-

Produk siri playset luar kami mempunyai reka bentuk yang unik, supaya pembina Taman Permainan, tadika dan komuniti boleh mewujudkan kegembiraan yang tidak terhad dan daya tarikan di ruang yang terhad, dengan gaya yang bergaya, elegan dan mewah bilik Taman Permainan Luaran.

Kepuasan anda adalah mengejar sepanjang hayat kita. Kiwi semua kakitangan bersedia untuk menyediakan anda dengan produk dan Perkhidmatan Taman Permainan berkualiti tinggi dengan harga yang kompetitif. Pada masa yang sama, kami dengan ikhlas menjemput rakan kami menyertai kami untuk membina sebuah Taman Permainan yang indah untuk mencipta zaman kanak-kanak yang gembira dan sihat kepada semua anak di dunia!

Hot Tags: rumah pohon yang bertema peralatan Luaran, China, pembekal, pengeluar, disesuaikan, membeli, harga

Siasatan

You Might Also Like