Peralatan Bermain Luar Untuk Ruang Kecil

No Item: KW-1009A|Saiz: 720 * 700 * 450cm|Platform: 116cm|Kapasiti: 10kid|Kenderaan Kejuruteraan Bertema|Umur untuk: 3-15 Tahun (Kanak-kanak di bawah 15 tahun bermain dengan pengawasan orang dewasa)

Maklumat produk

Slaid Taman Permainan Luar Kecil Untuk Tadika

Syarikat

Company

Kiwi Play adalah pengeluar taman permainan serba lengkap yang dapat membantu anda dengan semua keperluan tadika dan taman permainan anda, dari reka bentuk hingga pemasangan. Kanak-kanak mesti didorong ke taman permainan luar untuk mengembangkan kemahiran motor, pengembangan motor dan kemahiran pergerakan dipelajari dari bermain. Aktiviti fizikal yang meluas juga dapat menyelesaikan beberapa masalah yang semakin meningkat bagi kanak-kanak kecil.

IMG_3730

IMG_3731

2

Bengkel

Workshop

Elemen reka bentuk slaid tadika

Setiap kanak-kanak akan mempunyai pengalaman hidup yang berbeza dalam tahap pertumbuhan yang berbeza, dan kajian dan kehidupan di masa prasekolah sangat penting bagi kehidupan anak GG. Anak ini penuh dengan perkara baru yang tidak diketahui di dunia ini, dan bersemangat untuk menjelajahi dunia ini yang penuh dengan kejutan. Sebagai salah satu peralatan permainan kanak-kanak&# 39 yang paling penting di tadika, slaid tadika memainkan peranan penting dalam menemani pertumbuhan anak-anak. Sebagai ibu bapa dan pengendali peralatan bermain tadika, mereka harus mempunyai pemahaman mengenai konsep reka bentuk slaid, supaya lebih memahami peranannya. Konsep reka bentuk slaid tadika ditentukan oleh banyak faktor:

Pilihan lokasi slaid harus digabungkan dengan keseluruhan reka bentuk

Lokasi banyak tadika agak luas, dan akan ada lebih banyak kemudahan sokongan di taman, jadi sangat penting untuk memilih tempat meletakkan slaid dan ukuran peralatan slaid. Reka bentuk yang menarik akan menjadikan seluruh taman penuh dengan daya hidup dan lebih banyak ciri, dan akan menambah keseronokan di taman, pada masa yang sama, lokasi gelongsor juga harus memberi perhatian kepada kebersihan, termasuk gangguan lalu lintas dan pengudaraan, pencahayaan , dan lain-lain, jika slaid berada dalam bayangan sejuk bangunan tinggi untuk waktu yang lama, waktu bermain yang panjang di gelanggang permainan akan menjadikan anak itu sejuk dan sakit, dan tahap kelembapan di tempat itu mesti dipertimbangkan.

Reka bentuk bentuk slaid menumpukan pada fungsi dan koordinasi visual

Fungsi kelebihan slaid adalah sangat mudah dimainkan, tetapi penggunaan bentuk dan warna serta reka bentuknya juga sangat penting. Penangkapan warna forkids dan otak yang sangat penting. Reka bentuknya tidak boleh pelik. Ia mesti sesuai dengan estetika bangunan, bahagian koordinasi, kesan visual, idea lukisan, dan lain-lain, jika kelihatan sangat tiba-tiba, ia juga akan mempengaruhi bangunan lain di taman, tidak hanya kecil, tetapi juga berirama , novel dan cantik.

Sesuai dengan kemudahan taman permainan tambahan

Slaid harus ada secara keseluruhan, bukan hanya satu peralatan. Ini memerlukan kemudahan yang sesuai dengan fasilitas seperti rumput, kolam mendayung, kolam memancing, pasir, dan lain-lain, hanya apabila kemudahan tambahan ini digunakan bersama dengan gelongsor, ini adalah taman hiburan yang lengkap. Apabila anak-anak bosan bermain slaid, mereka boleh memilih permainan lain tanpa kehilangan minat. Ini sangat penting. Beberapa pusat hiburan besar mengetahui alasan ini.

Sebenarnya, konsep reka bentuk slaid tadika sangat rumit. Sekiranya anda tidak mendapat keperluan dari aspek psikologi dan fisiologi kedua-dua anak&# 39, anda boleh mencari pengeluar peralatan taman permainan profesional, yang akan memudahkan mendapatkan pengetahuan profesional.

Kiwi adalah syarikat profesional yang terlibat dalam reka bentuk dan pembuatan peralatan hiburan kanak-kanak' Produk kami digemari oleh pelanggan baru dan lama di dalam dan luar negara. Syarikat ini menghasilkan slaid tadika, mainan plastik, struktur pendakian, perabot tadika' peralatan kecergasan dan mainan pendidikan lain.


Hot Tags: Peralatan Bermain Luar Untuk Ruang Kecil, China, pembekal, pengeluar, disesuaikan, beli, harga

Siasatan

You Might Also Like