Peralatan Taman Permainan Kanak-kanak

No Item: KW-1001A|Saiz: 1200 * 800 * 500cm|Platform: 116|Umur untuk: 3-15 Tahun (Kanak-kanak di bawah 15 tahun bermain dengan pengawasan orang dewasa)

Maklumat produk

KIWI Playground Equipment Co., Ltd. adalah pengeluar dan pembekal peralatan permainan luaran profesional China.

Kami merancang pelbagai tema untuk membuat pemandangan hebat yang berbeza ke taman permainan luaran kami, membiarkan anak-anak belajar mengekspresikan diri, kerjasama ketika mereka melakukan latihan fizikal di taman permainan peri kami.

IMG_3679

2

3a

56

7

8a

9a

Langkah Merancang Dan Merancang Peralatan Taman Permainan Luar

Dalam merancang dan merancang peralatan hiburan luar, perkara yang paling penting adalah menjelaskan langkah-langkah reka bentuk.

1. Tempat penggunaan

Langkah pertama adalah untuk menentukan jenis produk yang akan digunakan.

Setelah memahami sepenuhnya tujuan penggunaan projek, dan menganalisis sepenuhnya latar belakang geografi, sejarah dan budaya manusia di kawasan projek, menggabungkan elemen budaya ini menjadi produk' reka bentuk dan perancangan untuk membentuk taman hiburan luar dengan identiti budaya tempatan dan menjadi pelancongan budaya yang disambut oleh pelancong.

2. Kumpulan pelanggan sasaran

Tentukan kumpulan umur pengguna dan fahami keperluan mereka. Reka bentuk permainan luaran yang sesuai dengan permintaan mereka.

3. Jenis Alat

Setelah mengesahkan julat umur kanak-kanak, pilih jenis peralatan permainan yang sesuai.

4. kedudukan struktur

Kemunculan peralatan bermain di luar rumah semestinya dirancang untuk kanak-kanak' Bentuknya mestilah novel, unik, penuh kreativiti, dan mudah difahami.

5. Kedudukan bahan

Mengikut sifat anak-anak&# 39, mereka lebih suka bahan lembut, semula jadi dan hangat seperti kayu, tali rami dan produk plastik berwarna-warni.

6. Kedudukan warna

Dalam pilihan warna, warna lembut adalah pilihan warna utama untuk taman peralatan permainan luaran. Sebagai contoh, hijau tumbuh-tumbuhan di alam semula jadi dan biru lautan lebih popular di kalangan kanak-kanak.

Setelah ada langkah-langkah reka bentuk yang jelas, anda dapat menyelidiki projek dan menyusun rancangannya.

Sudah tentu, dalam perencanaan dan reka bentuk kemudahan hiburan luar, terutama reka bentuk sistem permainan luaran yang melindungi lanskap, disarankan untuk kembali ke alam semula jadi dan mengintegrasikan reka bentuk ke dalam persekitaran semula jadi lanskap sekitarnya.


Kembali ke reka bentuk yang tidak kelihatan semula jadi

Konotasi utama reka bentuk yang tidak kelihatan adalah kealamian, pengabstrakan, kreativiti dan fleksibiliti, kealamian adalah prinsip utama reka bentuk yang tidak kelihatan.

Imaginasi adalah ciri yang paling penting dan berkesan untuk kanak-kanak. Kanak-kanak selalu menyukai" monoton" mainkan peralatan yang tidak dapat kita fahami-bentuk abstrak yang belum ditentukan, seperti batu dan bukit pasir.

Dalam reka bentuk taman peralatan taman permainan luaran, pereka kami dapat merancang beberapa" fuzzy" ruang tanpa fungsi khusus yang dicipta untuk memberi kanak-kanak peluang praktikal untuk kreativiti.

Hot Tags: Peralatan Taman Mainan Kanak-kanak, China, pembekal, pengeluar, disesuaikan, beli, harga

Siasatan

You Might Also Like