Aktiviti luar

ItemNo.: KW-1031A | Saiz: 885 * 775 * 420cm | Platform 116 * 116cm | Nature bertema | Umur untuk: 3-15 tahun (kanak-kanak di bawah 15 bermain dengan penyeliaan dewasa)

Maklumat produk

Bertemakan hutan kolam Taman Permainan luaran dengan kerusi swing

Syarikat

Company

Kiwi adalah pengeluar profesional peralatan Taman Permainan Kanak-kanak dan pembekal perancangan keseluruhan dan perkhidmatan Reka bentuk untuk tadika dan Taman, dengan mengkhusus dalam menyediakan slaid anak, peralatan pengembangan, peralatan memanjat kanak-kanak, mainan plastik anak, peralatan kecergasan luaran dan lain-lain siri mainan pendidikan.

Kami akan menyediakan arahan pemasangan khusus atau menghantar jurutera profesional ke tapak, dan ia akan mengambil masa kira-kira 2 hari untuk set kecil, besar set 3-6 hari.

Penyelenggaraan harian:

1. Sila semak skru dan Catcher lain secara tetap untuk menghapuskan bahaya tersembunyi

2. Sila pastikan semua anak bermain di bawah penyeliaan dewasa

3. tumpul objek dan minuman keras menghakis asid dilarang

1d

2

Bengkel

Workshop

Manfaat daripada anak bermain slaid

Hanya dengan menaiki mendaki, aktiviti gelongsor boleh dijalankan. Anak memerlukan satu firma akan dan keyakinan untuk memainkan slaid, yang boleh memupuk keberanian anak. Anak boleh menikmati kegembiraan kejayaan dalam permainan. Untuk pertumbuhan kanak-kanak, bermain dan pembelajaran adalah penting, dan menyediakan beberapa peluang permainan yang baik dan persekitaran adalah cara yang paling langsung untuk membolehkan mereka mencapai tujuan asas bermain dan belajar dalam peringkat pertama kehidupan. Melalui Permainan, anak boleh bersenam kecergasan fizikal, membangunkan kemahiran motor, meningkatkan keseimbangan dan penyelarasan, juga belajar untuk berkomunikasi, merangsang potensi, meningkatkan kemahiran kognitif dan Bahasa semasa aktiviti sosial.  Apabila bayi anda boleh bermain, dalam musim yang baik, ibu dan ayah boleh membawa bayi ke Taman Permainan Kanak-kanak. Dalam satu tangan, menjalankan anggota bayi dan meningkatkan aktiviti mereka; di sisi lain, biarkan bayi memerhati aktiviti kanak-kanak lebih tua untuk merangsang keinginan bayi untuk memainkan slaid.

1. menggalakkan perkembangan sentuhan bayi, biarkan bayi mengalami perbezaan rasa sentuhan dalam proses memainkan pelbagai slaid, dan menggalakkan pembangunan rasa sentuhan.

2. gelongsor adalah perasaan awal bayi "kelajuan". Panjang dan cerun slaid yang berbeza membawa pengalaman kelajuan yang berbeza kepada bayi. Perasaan awal yang paling bayi kelajuan datang dari proses bermain slaid.

3. menjalankan keupayaan penyelarasan dan meningkatkan kawalan fizikal. Dari proses slaid, bayi perlu menguasai keseimbangan dan kelajuan untuk mendapatkan pelaksanaan penyelarasan fizikal.

4. menggalakkan pembangunan sukan besar. Bayi yang sering bermain dengan gelongsor akan mempunyai keseimbangan yang baik, dan keseimbangan yang baik adalah asas keupayaan Olahraga.


Hot Tags: Aktiviti luaran kanak-kanak set, China, pembekal, pengeluar, disesuaikan, membeli, harga

Siasatan

You Might Also Like