Peralatan Bermain Luar Prasekolah

No Item: KW-1014A|Saiz: 775 * 550 * 450cm|Zon Keselamatan: 1175 * 950cm|Platform: 116cm|Bertema Kapal Lanun|Umur untuk: 3-15 Tahun (Kanak-kanak di bawah 15 tahun bermain dengan pengawasan orang dewasa)
Peralatan Luar Prasekolah, Peralatan Taman Permainan Luar untuk Prasekolah, Rangka Mendaki Prasekolah

Maklumat produk

Peralatan Bermain Luar Prasekolah

Peralatan Taman Permainan Luar dengan Jaring Pendakian,Peralatan Taman Permainan Selamat Tadika

Komitmen yang tidak tergoyahkan terhadap kualiti, ini bermaksud kita memiliki kendali sepenuhnya terhadap proses, bahan, pengujian, pemasangan dan servis. Produk kami sesuai untuk Taman Permainan Daycare, Arkitek Landskap, Taman Tema, Komuniti Pangsapuri Kediaman.

1a

2

Syarikat

3 Company

Syarikat kami mempunyai bengkel Rotational-Mould, bengkel Welding, Sand Blasting& Bengkel Spray-Paint, bengkel Woodworking, bengkel jahitan, bengkel pemasangan, bengkel pembungkusan, setiap bengkel melakukan pekerjaan profesional mereka dan berkomunikasi antara satu sama lain untuk memastikan produk akhir' integriti dan keselamatan.

Kami bukan sahaja menyediakan taman permainan terbaik, tetapi juga perkhidmatan terbaik. Dari kekangan anggaran hingga ruang terhad, kami dapat dengan keperluan unik anda merancang taman permainan yang berpatutan yang sesuai untuk anda. Sila hubungi kami jika anda ingin membina taman permainan anda sendiri, penjualan profesional kami akan mengubah idea anda menjadi produk sebenar berdasarkan anggaran, saiz ruang atau aktiviti anda.

Bengkel

4 Workshop

Talian Pengeluaran untuk Bahagian Plastik:

Mengisar bahan mentah (LLDPE) → Kacau dengan serbuk warna → Mengisi serbuk PE ke dalam acuan → Acuan putaran → Penyejukan dan Pembongkaran → Deburring → Lubang gerudi dan pemasangan Percubaan → Pembungkusan

5 Plastic

Talian Pengeluaran untuk Bahagian Logam:

Penyediaan paip bergalvani → Pemotongan Paip → Lenturan → Pukulan → Kimpalan → Penggilap → Peletupan pasir → Salutan serbuk warna → Pembungkusan

6 Metal

Sijil

7 Certificates

arahan pemasangan

8 Installation Instructions

Laman web yang berkenaan

9 Applicable Site

Proses Pesanan

10 Ordering Process

Bagaimana menjadikan peralatan permainan luar kanak-kanak&# 39 sebagai pelbagai fungsi?

Adakah anda lebih suka peralatan permainan luar yang besar atau peralatan permainan luaran yang kecil? Masih terdapat perbezaan antara slaid besar dan slaid kecil. Slaid gabungan kanak-kanak besar&# 39 lebih berfungsi. Lagipun, peralatannya lebih besar dan keseluruhan modul lebih banyak. Bagaimanakah mencapai kepelbagaian slaid gabungan&# 39? Ia masih perlu digabungkan dengan peralatan permainan lain untuk menampilkan fungsi yang lebih pelbagai.

Beberapa peralatan taman permainan luaran menambah peralatan kecergasan di sekitar slaid kombinasi&# 39, seperti bar selari tunggal. Semasa kanak-kanak bermain slaid kombinasi&# 39, mereka juga boleh bermain di atas bar selari tunggal untuk naik ke platform dan kemudian memainkan slaid; Peralatan permainan luaran kanak-kanak bukan sahaja dapat menambah palang selari tunggal, tetapi juga menambah peralatan taman permainan lain, seperti kerangka panjat, terowong penggerudian, dll.

Slaid kombinasi anak-anak&# 39 masih lagi berfungsi. Anak-anak atau ibu bapa yang sering bermain slaid kombinasi&# 39, adakah anda perhatikan item tambahan ini? Adakah anda menyukai fungsi tambahan?

Kiwi Playground Equipment Co., Ltd. bersedia menyediakan pelanggan dengan peralatan permainan berkualiti terbaik dan perkhidmatan khusus. Kami mempunyai pasukan reka bentuk kami sendiri, jadi kami dapat memberikan perkhidmatan reka bentuk yang disesuaikan untuk pelanggan kami. Sekiranya anda ingin membuat taman permainan luaran khas anda sendiri untuk prasekolah atau taman, kini anda menemui kami!

Hot Tags: peralatan permainan luaran prasekolah, pembekal, pengeluar, beli, harga

Siasatan

You Might Also Like