Kolam Taman Permainan luaran untuk dijual

ItemNo.: KW-1030A | Saiz: 1190 * 700 * 410sm | Platform 116 * 116cm | Nature bertema | Umur untuk: 3-15 tahun (kanak-kanak di bawah 15 bermain dengan penyeliaan dewasa)

Maklumat produk

Kids Taman Permainan luaran dengan bingkai memanjat

 Syarikat                                                                                                             

Company

Kelebihan seperti di bawah:

1. anti-UV, anti-statik

2. Keselamatan

3. bahan mesra alam

4. warna tidak mudah untuk lenyap

5. jangka hayat panjang

6.Mudah untuk memasang


Kiwi mempunyai banyak fungsi yang berbeza alat slaid kombinasi luar, kita kaya dengan bentuk dan warna, kami menyediakan perkhidmatan Reka bentuk percuma, dialu-alukan untuk berunding dan membeli!

1a

2

Bengkel

Workshop

Pelbagai tempat permainan Taman Mainan terbuka yang popular

Papan gelongsor anak adalah peralatan Taman Permainan yang biasa. Terdapat banyak jenis slaid. Bahan yang berbeza atau aksesori yang berbeza boleh digabungkan untuk membentuk jenis slaid yang berbeza. Biasanya, slaid kanak-kanak diperbuat daripada plastik atau keluli tahan karat. Jenis slaid yang paling biasa adalah slaid lurus, slaid selari, slaid lingkaran, slaid terowong dan slaid ikal. Bahagian biasa slaid juga boleh dengan mudah dibahagikan kepada slaid individu dan slaid gabungan.

Set slaid individu tidak berkaitan dengan mana-mana peralatan Taman Permainan dan seorang individu bebas. Ia adalah sangat sesuai untuk kanak-kanak yang suka bermain slaid. Ia adalah kecil dan terang dan sesuai untuk kebanyakan tempat. Anda boleh membeli satu di laman belakang atau rumah anda, ia tidak akan mengambil terlalu banyak ruang.

Alat gelongsor kombinasi luaran adalah slaid yang disambungkan dengan peralatan Taman Permainan yang lain. Mereka boleh digabungkan dengan perubahan set, memanjat struktur, Spinner, cincin tangan dan menyeberangi cincin plastik ini kecil bermain peralatan kecergasan fizikal. Ia menjadikan seluruh peralatan hiburan luaran lebih melucukan dan pelbagai. Terdapat banyak cara untuk bermain, dan banyak anak boleh bermain bersama-sama pada satu peralatan bermain. Slaid ini sesuai untuk Taman Permainan Luaran, Taman dan komuniti.

Slaid-kanak yang sentiasa menarik perhatian orang ramai. Slaid bukan sahaja boleh membawa kegembiraan kepada kanak-kanak, tetapi juga membantu pertumbuhan yang sihat kanak-anak. Apabila anak itu memanjat slaid, proses telah berjaya gelongsor pada slaid adalah bahawa mereka menjalankan kemahiran keseimbangan dan penyelarasan mereka. Di samping itu, ia boleh membantu kanak-kanak membangunkan kesedaran spatial, kerana mereka perlu menilai apabila mereka untuk mencapai bahagian bawah slaid apabila mereka merendahkan kaki mereka.

Hot Tags: Kolam Taman Permainan luaran untuk dijual, China, pembekal, pengeluar, disesuaikan, membeli, harga

Siasatan

You Might Also Like