Peralatan Taman Permainan Kanak-kanak Luar

No Item: KW-1051A|Saiz: 1060 * 680 * 580cm|Bertema HDPE|Umur untuk: 3-15 Tahun (Kanak-kanak di bawah 15 tahun bermain dengan pengawasan orang dewasa)

Maklumat produk

Peralatan Taman Permainan Kanak-kanak Luar'

Peralatan Bermain HDPE Kanak-kanak Luar

Sekiranya anda dapat membayangkannya, kami dapat membuatnya dari makhluk hutan dan fantasi hingga logo, ikon, atau reka bentuk anda sendiri! Perincian dan warna tersuai yang cantik dipasang dengan kuat untuk ketahanan. Panel grafik boleh dua sisi dan tersedia dalam warna plastik lembaran Kiwi.

1a

2

Syarikat

3 Company

Bengkel

4 Workshop

5a

5b

6 Metal-a

6 Metal-b

Sijil

7 Certificates

arahan pemasangan

8 Installation Instructions

Proses Pesanan

10 Ordering Process

Pengilang Peralatan Taman Permainan Kanak-kanak Luar yang Tidak Berkuasa&# 39 mewujudkan kebahagiaan untuk kanak-kanak

Perkembangan minda dan badan anak-anak&# 39 yang menyeluruh dan sihat adalah sesuatu yang perlu diberi perhatian oleh ibu bapa moden. Ini adalah fenomena yang tidak dapat dielakkan kerana konsep penjagaan kanak-kanak&# 39 menjadi semakin ilmiah. Dalam dua dekad yang lalu, peralatan permainan anak-anak yang tidak bertenaga&# 39 juga berkembang dengan stabil kerana permintaan ini. Selagi orang melangkah keluar dari kediaman mereka, di komuniti, taman rekreasi, taman permainan kanak-kanak, dan juga tempat komersial di kawasan makmur, pelbagai peralatan permainan kanak-kanak ada di mana sahaja, yang membolehkan kanak-kanak menikmati kesenangan bila-bila masa , di mana sahaja. Biarkan anak-anak mengalami keseronokan hiburan yang sihat sambil menikmati masa lapang. Peralatan permainan yang tidak berkuasa sangat popular kerana kelebihan berikut.

Ia boleh disesuaikan dengan pelbagai jenis taman permainan dan jenis dalaman dan luaran. Oleh kerana kemampuan menyesuaikan struktur permainan luar yang tidak bertenaga, julat aplikasi sangat fleksibel, berbanding dengan peralatan hiburan kanak-kanak berkuasa besar&# 39 yang besar dan mahal, kelebihan kos pelaburan sangat jelas. Peralatan permainan kanak-kanak yang tidak berkuasa&# 39 berorientasi kepada orang, dan penyesuaian diri digalakkan untuk latihan bermain di konsert. Oleh itu, permainan seperti ini yang lebih dekat dengan alam semula jadi dapat disukai oleh kanak-kanak dari semua peringkat umur. Peralatan permainan pengembaraan yang tidak berkuasa untuk anak-anak juga mempunyai daya tarikan yang tidak tertahankan di dalam dan luar negara.

Operasi dan penyelenggaraan peralatan adalah mudah dan tidak memerlukan pelaburan kos yang lebih lama. Kaedah gabungan fleksibel juga kondusif untuk peningkatan produk berulang, dan juga kondusif untuk pembangunan ekologi peralatan taman permainan yang berterusan.

Pengalaman bermain situasional bertema berbeza dengan banyak alat hiburan elektrik yang hanya menekankan pengalaman rangsangan deria. Alat permainan luaran yang tidak berkuasa untuk kanak-kanak mempunyai kandungan permainan yang kaya dan pelbagai, dan pelbagai mod kerjasama pasukan telah dirancang. Dan aktiviti dapat disatukan ke dalam pelbagai senario dan tema.

Kiwi adalah syarikat profesional yang terlibat dalam reka bentuk dan pembuatan peralatan taman permainan kanak-kanak luar&# 39, yang menyediakan perkhidmatan disesuaikan bukan standard untuk taman permainan anak-anak&# 39. Syarikat kami menghasilkan slaid&# 39, mainan plastik, peralatan pendakian, perabot kanak-kanak, peralatan kecergasan dan peralatan permainan lain untuk kanak-kanak&# 39.

Hot Tags: peralatan permainan kanak-kanak luar, pembekal, pengeluar, beli, harga

Siasatan

You Might Also Like