Peralatan Kecergasan Luar untuk Dijual

Peralatan Kecergasan Luar untuk Dijual

ItemNo .: KW-1130A|Jenis: Bar Dinding Kecergasan |
Dimensi: 142 * 11 * 238 cm (L * W * H)

Maklumat produk

Peralatan Kecergasan Luar untuk ResidenceCommunity

Kawasan Kerja:Perut, lengan& bahu, amp&atas; kaki bawah.

Fungsi:Meningkatkan kekuatan di seluruh bahagian atas badan, mencengkam amp GG; meningkatkan fleksibiliti sendi bahu dan sendi pinggul.

Arahan:

Tuck Hang: 1. Berdiri tegak di atas palang dan pegang palang dengan kuat dengan kedua tangan; 2. Angkat kedua kaki atas dan bawah sambil menyokong badan dengan kedua lengan; 3. Mengangkat kaki dari tanah pada sudut 180 darjah; 4. Perlahan-lahan Turunkan ke kedudukan permulaan; 5. Tarik nafas semasa anda mengangkat dan menghembuskan nafas semasa anda turun ke bawah; 6. Mengekalkan amp&yang lancar; pergerakan terkawal, dan jangan melepaskan genggaman semasa bersenam; 7. Tingkatkan ulangan ketika kecergasan meningkat.

Sit-up terbalik: 1. Gantung terbalik dengan kedua kaki dari palang; 2. Letakkan kedua tangan di dada; 3. JANGAN memaut jari& tangan di belakang kepala anda; 4. Angkat perlahan bahagian atas badan anda dari palang, membongkok di pinggul; 5. Tarik nafas sebagai selekoh anda, hembuskan nafas semasa kembali; 6. Pergerakan harus dilakukan secara terkawal pada kedua-dua pukulan; 7. Penjagaan harus diambil sekiranya anda mempunyai atau mengalami masalah punggung atau kaki.


Siasatan