Peralatan Kecergasan Luar untuk Taman

No Item: KW-1123A|Jenis: Pelatih Lintas Elektronik |
Dimensi: 110 * 55 * 151 cm (L * W * H)

Maklumat produk

Peralatan Kecergasan Luar untuk Taman

Kawasan Kerja:Lengan atas dan bawah, kaki atas dan bawah, dada dan belakang, pinggul.

Fungsi:Elips menguatkan otot badan atas dan bawah dan memberikan faedah daya tahan kardio dan otot. Gerakan elips menggabungkan gerakan berjalan, berlari, dan ski merentas desa.

Arahan:1. Pegang kedua tangan dengan kuat pada cengkaman bar, pijak kedua-dua kaki ke pedal; 2. Tolak lengan& kaki dalam gerakan bulat yang bertentangan; 3. Tukar antara gerakan ke depan dan ke belakang untuk meningkatkan senaman; 4. Mengekalkan pergerakan yang lancar dan terkawal semasa latihan; 5. Meningkatkan jangka masa apabila kecergasan meningkat.

3b

Bengkel

Talian Pengeluaran untuk Bahagian Logam:

Penyediaan paip bergalvani → Pemotongan Pipa → Lenturan → Pukulan → Kimpalan → Penggilap → Peletupan pasir → Lapisan serbuk warna→ Berkumpul→ Pembungkusan

6 Metal-b

Sijil

7 Certificates

4

Penerangan ringkas mengenai standard EN ISO 20957-9 untuk mesin elips peralatan kecergasan luaran

1. Mendefinisikan kategori pelatih elips, yang tidak hanya merangkumi produk di pasaran arus perdana, tetapi juga mempunyai kepentingan panduan untuk reka bentuk produk masa depan.

2. Keperluan yang jelas dan pasti dibuat untuk reka bentuk struktur, termasuk pegangan tangan bergerak, pagar pelindung kaki, dan permukaan anti-slip kaki, yang membersihkan hambatan pemahaman bagi perancang dan kakitangan pemeriksaan kualiti. Reka bentuk hujung sandaran tangan yang bergerak tidak harus memenuhi diameter minimum 50mm. Ia juga dapat dirancang dalam bentuk U terbalik untuk mengurangkan risiko menindik mata.

3. Keperluan ujian ditingkatkan dengan ketara, seperti kestabilan, pemuatan beban, pengujian beban dinamik dan keperluan lain. Dalam beban dinamik, bukan hanya 50% berat pengguna maksimum' harus dimuat di setiap sandaran kaki, tetapi juga 10% berat pengguna maksimum' harus dimuat di sandaran tangan bergerak.

4. Arahan dan keperluan label telah berubah. Ingatkan pengguna bahawa pelatih elips tidak dilengkapi dengan roda gila percuma, jadi bahagian yang bergerak tidak dapat dihentikan segera.

Hot Tags: peralatan kecergasan luar untuk taman, pembekal, pengeluar, beli, harga

Siasatan

You Might Also Like