Peralatan Senaman Luar Dewasa

Peralatan Senaman Luar Dewasa

No Item: KW-1139A|Jenis: Pijat Pinggang dan Punggung |
Dimensi: 110 * 83 * 150 cm (L * W * H)

Maklumat produk

Apabila orang melakukan latihan di Peralatan Latihan Luar Dewasa di taman yang sama, mereka akan mula bersosial, menjalin hubungan antara mereka. Hubungan ini kemudiannya dapat menyokong peningkatan penggunaan kerana peserta lebih mudah berinteraksi antara satu sama lain, memberikan dorongan dan sokongan. Itu mengukuhkan komuniti yang serasi.


Peralatan Senaman Luar Dewasa

Kawasan Kerja:Pinggang, belakang& perut

Fungsi:Menguatkan otot dengan perlahan dan meningkatkan pergerakan di pinggang, punggung, dan perut sambil meningkatkan peredaran.

Arahan:

Bahagian menegak

Letakkan punggung ke atas penggelek dan putar perlahan-lahan bahagian atas kiri& anda; betul

Bahagian mendatar

1. Letakkan punggung ke atas roller, dapatkan sokongan dari palang pemegang dan perlahan-lahan turunkan diri anda ke bawah& naik;

2. Pastikan semua pergerakan dilakukan dengan perlahan;

3. Meningkatkan jangka masa apabila kecergasan meningkat.

Bengkel

Talian Pengeluaran untuk Bahagian Logam:

Penyediaan paip bergalvani → Pemotongan Pipa → Lenturan → Pukulan → Kimpalan → Penggilap → Peletupan pasir → Lapisan serbuk warna→ Berkumpul→ Pembungkusan

6 Metal-b

Sijil

7 Certificates


Peralatan kecergasan luar sangat digemari oleh penduduk

Setiap pagi atau waktu senggang di waktu petang, tempat-tempat kecergasan di kawasan perumahan selalu penuh dengan orang. Sebilangan orang datang lewat dan harus memerhatikan mereka. Peralatan kecergasan awam di luar rumah sangat digemari oleh semua orang. , Ia juga menjadikan tempat-tempat ini sangat meriah. Jadi mengapa peralatan kecergasan luar begitu popular? Terdapat beberapa sebab:

Seperti yang anda lihat, sebahagian besar peralatan kecergasan luar ini adalah orang tua, kerana kebanyakan warga tua sudah berada di rumah pada masa ini dan mempunyai banyak masa, dan komuniti bebas untuk bersenam, jadi pasti akan menarik mereka.

Orang tua pada umumnya kesepian, kerana kebanyakan anak mereka tidak berada di sekitar, dan mereka telah mencapai usia persaraan dan tidak mempunyai pekerjaan, jadi kesunyian akan sangat kuat.

Taman peralatan kecergasan di luar adalah tempat aktiviti untuk orang tua. Orang-orang tua suka pergi ke sini setiap kali mereka mempunyai masa untuk melatih otot mereka dan melatih badan mereka. Terdapat banyak rakan kongsi di sana. Selepas mereka ke sana, mereka dapat bertemu dengan rakan-rakan yang sudah tua untuk meredakan perasaan mereka. Sangat penting untuk bersendirian, tetapi juga untuk menguatkan badan.

Hot Tags: peralatan senaman luar dewasa, pembekal, pengeluar, beli, harga

Siasatan

You Might Also Like