Apakah Taman Permainan Tertutup yang Baru?

- Oct 28, 2019-

1

Macarons besar gaya warna gaya restoran

 

Perpustakaan Rumah Elf Tree dengan sejumlah besar buku

 

Banyak jenis peranan profesion bermain

 

Berbagai bentuk slaid besar

Taman hiburan dalaman ajaib, Anda sepatutnya! !

Dalam taman permainan dalaman yang menakjubkan ini, terdapat pelbagai slaid, bingkai memanjat, slaid tiub panjang, permainan lembut untuk anak-anak kecil, bola laut, pendaki bersih, permainan bola tampar, trampolin dan barang mainan lain, di sini seperti labirin yang besar.

6

Terdapat sebuah bandar mini untuk kanak-kanak, pejabat pos, stesen minyak, pasaraya mini, hospital kecil, dan lain-lain. Setiap kanak-kanak boleh naik dan turun di bandar kecil kecil yang berpura-pura diri sebagai pekerjaan yang berbeza.

7

Kanak-kanak boleh mencari sistem jalan raya, jalan raya, lintasan zebra, lampu isyarat dan tempat letak kereta di taman permainan bandar lalu lintas, anda perlu berjalan atau memandu seperti peraturan lalu lintas seperti bandar sebenar.

9

Terdapat juga adegan rumah kegemaran kanak-kanak, dapur, berpakaian, menukar lampin untuk kanak-kanak kecil, kanak-kanak boleh merasakan mereka dewasa.

10

Di taman hiburan ini terdapat juga ruang untuk kanak-kanak membuka pesta, dengan tema yang berbeza, gaya India, gaya gurun, gaya Mediterranean dan tema lain yang sedang menunggu untuk anda.

Sekiranya anda ingin mempunyai taman permainan dalaman yang hebat, ya, anda dapati kami, kami adalah pengeluar dan pembekal peralatan permainan kanak-kanak komersial di dunia.


Jangan teragak-agak untuk menghubungi kami sekarang, kami hanya berdekatan.