Melakukan Naughty Fort Anda Perlu Tahu Ini!

- Nov 28, 2019-

Istana nakal adalah peralatan bermain kanak-kanak yang paling biasa, tetapi kerana terdapat banyak orang yang tahu, bagaimana anda menyerlahkan diri anda? Bagaimana untuk menarik kebanyakan ibu bapa untuk membawa anak-anak mereka? Hari ini saya akan mengambil saham mereka! Petua saliran nakal Fort.

模拟区

1. Model jualan dalam talian

Abad ke-21 itu sendiri adalah era perkembangan pesat, terutamanya Internet mudah alih, dan tren ekspres pertama era ini. Benteng nakal kami menggunakan rangkaian untuk saliran. Rangkaian ini boleh menjimatkan banyak kos promosi. Ibu bapa hari ini sering telefon bimbit. Jangan tinggalkan, gunakan ini untuk mendapatkan pelanggan, ubah suai beberapa gambar di tempat, muat naik ke Internet (kawan lingkaran, Weibo, Douyin, dan sebagainya), dan jika ada beberapa platform di rangkaian, melaburkan beberapa dana Aliran penumpang yang tertarik adalah sangat besar.

2. Penggantian peralatan

Penggunaan jangka panjang peralatan tetap pasti akan kehilangan pasaran, jadi jika peralatan itu digunakan untuk waktu yang lama, ia mesti diganti. Salah satunya adalah untuk meningkatkan daya tarikan pelanggan, dan yang lain adalah untuk meningkatkan keselamatan peralatan untuk kanak-kanak. Sebilangan besar penggantian dilakukan mengikut keperluan mereka sendiri. Penambahan peralatan juga boleh dipilih. Beberapa peralatan yang lebih popular di pasaran boleh ditingkatkan dalam jumlah yang sesuai.

O1CN01H8zpz31njkk0zUHUd_!!2115435126

3. Pengilangan atmosfera

Taman permainan kanak-kanak itu mestilah dunia untuk kanak-kanak, jadi pengendali berfikir lebih lanjut mengenai cara mencipta suasana yang dicintai anak-anak. Sebaliknya, setiap orang mempunyai anak dalam hati mereka. Suasana yang dicipta bukan sahaja dapat menarik kanak-kanak. Ia juga akan menarik beberapa ibu bapa. Selagi tempat ini popular, anda tidak takut bahawa tiada siapa yang akan tertarik.

4. Dasar keutamaan

Bagi pelanggan, kita harus membiarkan pelanggan mempunyai psikologi keuntungan, psikologi ini membuat pelanggan menghabiskan sangat selesa, maka jumlah kunjungan akan meningkat, jadi apa yang harus dilakukan? ① Apabila tidak ramai orang, anda boleh membiarkan anak-anak yang bermain di dalam permainan sebanyak mungkin, supaya ibu bapa dapat mengingatnya di dalam hati mereka. ② Berikan beberapa hadiah kecil kepada anak-anak ketika mereka pergi. Pendekatan ini boleh dikatakan melekat. Ia cukup. Bukan sahaja ada peluang besar untuk datang masa depan, ia mungkin juga dipromosikan kepada rakan-rakan anda!

海洋球清洗

5. Kebersihan

Selepas kanak-kanak selesai bermain, mereka harus ingat untuk membersihkan peralatan tepat pada masanya. Kanak-kanak juga sihat ketika bermain. Ibu bapa membawa anak-anak mereka ke kedai untuk memberi kesan yang baik ke kedai. Untuk membersihkan peralatan, anda boleh merujuk kepada pengetahuan kecil yang dihantar oleh Xiaobian sebelum ini.