Petua Memilih Syarikat Reka Bentuk Tadika

- Apr 07, 2021-

Tinjauan pasaran menunjukkan bahawa banyak tadika mengalami kebutaan dalam proses memilih keseluruhan reka bentuk tadika. Fenomena ini disebabkan oleh gabungan pelbagai sebab. Di satu pihak, tadika itu tidak membuat rancangan masa yang baik dan ingin menggunakan tadika secepat mungkin; sebaliknya, tadika itu tidak mempunyai cukup pengetahuan untuk menyaring kebaikan dan keburukan syarikat reka bentuk.

IMG_4185

1. Meninjau dari reputasi sejarah syarikat reka bentuk dalam industri. Apabila pengetua tadika memilih syarikat reka bentuk, dia mesti memahami dengan jelas kes sejarah pereka. Beberapa pengetua hanya berpendapat bahawa syarikat yang telah memenangi lebih banyak anugerah mesti mempunyai rancangan perancangan yang sangat baik. Sebenarnya, adakah reka bentuk tadika dapat dianugerahkan dengan Terdapat jurang antara reka bentuk tadika yang sebenarnya. Reka bentuk pemenang anugerah kadang-kadang mempunyai hubungan langsung dengan sama ada memenuhi estetika hakim, dan reka bentuk seperti ini sering kali kurang memahami keadaan sebenar tadika. Oleh itu, reka bentuk yang sangat baik mesti berdasarkan penyelidikan mengenai ciri-ciri tadika itu sendiri. .


2. Pertimbangkan sepenuhnya keperluan pertumbuhan fizikal dan mental anak-anak&# 39. Beberapa syarikat reka bentuk yang tidak berpengalaman sering mengabaikan keperluan pertumbuhan psikologi dan fizikal anak-anak prasekolah semasa merancang tadika keseluruhan. Syarikat reka bentuk tadika dengan pengalaman profesional tidak akan mengalami situasi seperti ini. Sebagai jenama terkemuka dalam bidang pendidikan prasekolah, Kiwi akan sering mempertimbangkan ciri-ciri berperingkat pertumbuhan fizikal dan mental anak-anak ketika merancang tadika, dan merancang rancangan standard yang memenuhi pilihan anak-anak. , Meningkatkan keberkesanan pembelajaran anak-anak&# 39 di tadika.


3. Syarikat reka bentuk tadika dengan reputasi baik adalah jaminan asas untuk menyediakan reka bentuk berkualiti tinggi. Syarikat reka bentuk tadika keseluruhan yang berwibawa melakukan banyak penyelidikan dan pemikiran dengan rasa tanggungjawab yang tinggi ketika merancang, dan komited untuk memberikan penyelesaian terbaik. Reka bentuk adalah karya yang sangat komprehensif, dan konotasi estetik pekat memerlukan banyak pengalaman. Syarikat reka bentuk tadika yang mapan dengan reputasi yang baik akan mengintegrasikan sepenuhnya tujuan pendidikan awal kanak-kanak dengan keseluruhan reka bentuk. Reka bentuknya sepenuhnya mencerminkan warisan budaya kanak-kanak, dan juga menonjolkan imej jenama tadika, yang akan meningkatkan perkembangan tadika yang lebih baik.

IMG_3981

Sebagai pengetua tadika, anda mesti memahami sepenuhnya kemahiran di atas untuk mengelakkan tingkah laku subjektif dan tidak bijaksana dalam pemilihan syarikat reka bentuk, mengelakkan pilihan yang salah dalam rancangan, dan menentukan rancangan reka bentuk keseluruhan yang paling sesuai untuk tadika. Hanya tadika dengan reka bentuk keseluruhan berkualiti tinggi yang dapat disahkan oleh ibu bapa, sehingga tadika dan anak-anak di sekolah dapat memperoleh keuntungan yang terbaik.