Istana Nakal Dalaman Kanak-kanak Berbeza Dari Istana Bouncy

- Nov 21, 2018-

Istana nakal dalaman kanak-kanak&# 39 berbeza dengan istana goyang

Apakah perbezaan antara istana nakal taman permainan dalaman untuk kanak-kanak dan istana kembung?

Ramai orang tidak mengetahui' tidak tahu perbezaan antara istana nakal dan istana goyang kanak-kanak&# 39. Istana kembung telah wujud sejak sekian lama, dan Naughty Castle Children&adalah pusat aktiviti anak-anak baru' Ia mengandungi banyak fungsi. Mari&# 39 memperkenalkan perbezaan di antara mereka.

5dccba90-b7a9-4965-a25b-972d3b57f86f

Istana kembung tiup, terbuat dari bahan PVC, mainan yang dibentuk oleh daya tarik yang ditiup oleh kipas sentrifugal dan perbezaan tekanan udara antara bahagian dalam dan luar filem. Naughty Castle adalah kemudahan permainan kanak-kanak komprehensif berskala besar yang terdiri daripada peralatan permainan lembut dan pelbagai bahan. Istana kembung biasanya terbuat dari kain mesh PVC, sementara istana nakal terdiri dari tiang berlapis lembut, keluli lancar, dan produk plastik.

Di samping itu, kebanyakan istana kembung dikendalikan di luar rumah, dengan pelaburan rendah, pulangan tinggi, dan mobiliti fleksibel. Baik kos produk dan kos sewa tempat lebih banyak keuntungan berbanding istana nakal. Sebilangan besar peralatan taman permainan dalaman dipasang di dalam rumah dan tidak mudah bergerak dengan pelaburan tinggi dan pulangan yang tinggi. Kastil kembung umumnya mempunyai barang permainan yang relatif tetap, seperti gelongsor, lubang masuk, panjat tebing, istana, dan lain-lain. Di antara beratus projek istana nakal, terdapat banyak jenis trampolin, kolam bola laut, dan pelbagai alat elektrik. Istana kembung sangat dipengaruhi oleh persekitaran, dan perubahan cuaca secara langsung mempengaruhi operasi istana kembung. Istana nakal dipasang di dalam rumah dan kurang dipengaruhi oleh persekitaran. Ia boleh dikendalikan tanpa mengira musim dan cuaca.

0927174723741606780023

Di atas terdapat perbezaan antara istana nakal dan istana kembung&# 39. Satu-satunya perkara biasa di antara istana nakal dan istana kembung&# 39 ialah mereka direka untuk kanak-kanak. Sebagai perbandingan, istana nakal kanak-kanak&# 39 dapat memupuk kebebasan anak-anak&# 39. Kidscan bersenam ketika bermain, untuk mencapai tujuan kesihatan otak, lebih bermanfaat untuk pertumbuhan sihat anak-anak. 39