Pembelian Pengetahuan Pengerusi Swivel

- Nov 21, 2018-

Gaya: Selaras dengan hobi anda

Dari asas, terdapat jenis casis bulat dan jenis roda berputar lima sudut, dan kemudian melihat belakang kerusi, terdapat belakang yang tinggi, belakang rendah dan tiada kerusi belakang kerusi pusing; kerusi dari pelbagai kerusi swivel juga berbeza, Mahogany pepejal mempunyai qi yang mulia dan elegan, kerusi berputar kerangka paip keluli adalah chic, sejumlah besar permukaan putih dan halus yang tulen

Warna: Adalah baik untuk menonton keselesaan Biasa berwarna merah, biru, dan oren. Dalam asrama atau kajian harus mengelakkan penggunaan kerusi pusing merah, supaya tidak terlalu aktif. Orange menghasilkan daya hidup, kerusi pusing warna ini sesuai untuk ruang hiburan, dan asrama, kajian tidak sesuai.

Biru memberi orang rasa ketenangan.

Fungsi: Pilih dari penggunaan ruang Kerusi swivel belakang yang sangat sesuai untuk orang-orang di rumah untuk digunakan, boleh menyampaikan suasana santai, santai rumah, memperkemaskan pemodelan, warna kontras yang kuat, dengan keindahan visual yang kuat dari kerusi swivel, sangat sesuai untuk golongan bangsawan tunggal atau kajian keluarga, studio, gaya peribadi kerusi swivel kasual yang kuat, sesuai untuk penempatan di sudut ruang tamu atau balkoni.