Pameran Pertama China Pendidikan Mainan Antarabangsa Pertama Di Qiaoxia

- Dec 02, 2019-

Dari 19 hingga 21 Disember, Sidang Kemuncak Integrasi Pendidikan Modal China Pendidikan Toy Capital akan diadakan di Qiaoxia Town oleh Jawatankuasa Profesional Pendidikan Presisi Pendidikan Persendirian China Persatuan, Kerajaan Rakyat Yongjia County, Persatuan Industri Mainan Pendidikan Kota dan unit lain.

IMG_9879(20191201-202357)

Sebagai salah satu acara paling penting di Qiaoxia Town pada tahun-tahun kebelakangan ini, acara antarabangsa ini juga merupakan jambatan komunikasi penting antara pelanggan dan pembekal.

Selepas siasatan dan perbincangan penuh di peringkat awal, Kerajaan County Yongjia akhirnya memutuskan untuk mencari tapak di Qiaoxia Town. Pada masa yang sama, "Ekspo Produk" + "Forum Summit Integrasi Pengeluaran dan Pendidikan" + "Lawatan Tapak Kilang Star Enterprise" akan diadakan di Qiaoxia Town, Yongjia County.

Ekspo Modal Antarabangsa Mainan Pendidikan China berhasrat menjemput para pengasas dan ketua-ketua perolehan kumpulan pendidikan prasekolah TOP100 di dalam dan luar negeri, peserta pembuatan industri, pakar dan sarjana, dan pemimpin industri pendidikan prasekolah seperti kumpulan perniagaan luar negara untuk mengambil bahagian.

Selamat datang semua kawan kami datang untuk menyertai kami di pameran peralatan permainan kanak-kanak ini!

d63414d573515a6e80a792d5b4d79612_副本