Ekspo Antarabangsa Mainan Pendidikan Pertama China Diadakan Di Qiaoxia Town

- Dec 26, 2019-

IMG_0186

Pada 19 Disember, majlis perasmian Sidang Kemuncak Integrasi Pendidikan Moden Antarabangsa China Toy Capital Capital yang pertama dengan tema "Dunia Kanak-Kanak · Masa Pintar" diadakan di Yongjia, Wenzhou City, Wilayah Zhejiang. Pada masa yang sama, karnival mainan pendidikan pendidikan, sidang kemuncak integrasi pendidikan-pengeluaran, lawatan perusahaan jenama mainan pendidikan, pertandingan ibu & anak-anak negara kebangsaan, mesyuarat latihan pengurusan perusahaan, dan forum kemuncak integrasi pengeluaran pendidikan telah diadakan . Persidangan akhbar menarik lebih daripada 600 orang dari institusi masyarakat, persatuan, pengajaran dan penyelidikan dalam negeri dan luar negara, institusi pendidikan prasekolah (kumpulan), dan jenama perkhidmatan saluran.

IMG_0349

Acara ini menarik hampir 130 institusi pendidikan prasekolah terkenal (kumpulan) dan hampir 40 jenama perkhidmatan saluran untuk mengambil bahagian. Terdapat kira-kira 120 jenama korporat di tiga kawasan pameran peralatan permainan utama A, B, dan C, membawa beribu-ribu peralatan permainan taman permainan dalaman dan luaran dalam lima kategori. Produk mainan, meliputi kemudahan hiburan dalaman dan luaran, rekreasi budaya, produk pendidikan prasekolah, reka bentuk keseluruhan taman dan peralatan makmal, dan produk dan perkhidmatan lain dalam rantaian industri berkaitan mainan, menyediakan keperluan pembelian Perolehan sehenti.

IMG_0209

IMG_0209_副本

Ini adalah permulaan industri peralatan permainan Qiaoxia yang datang ke dunia sebagai Modal Mainan Pendidikan China dengan sendirinya, Kiwi sebagai ahli pameran antarabangsa besar ini, kami bangga dengannya, berharap kami dapat berbuat lebih banyak untuk kampung halaman kami di masa depan.