Struktur Set Slaid Gabungan Luar Kanak-kanak

- Jun 03, 2020-

Struktur slaid gabungan luaran kanak-kanak&# 39

Sebagai peralatan hiburan kanak-kanak luar yang paling asas&# 39, permainan gelongsor luaran kanak-kanak&# 39 telah banyak digunakan di komuniti, taman dan taman permainan kanak-kanak luar yang lain. Apakah struktur slaid luaran kanak-kanak&# 39?

20160613_140218

Bahan Mentah / Aksesori peralatan taman permainan luaran

1. Bahagian plastik: Serbuk plastik kejuruteraan yang diimport, disusupi dengan elemen anti-ultraviolet, anti-statik dan anti-pemutihan, kekuatan tinggi, permukaan halus, perlindungan yang selamat dan persekitaran, tidak mudah pudar.

2. Pos utama kemudahan taman permainan luaran yang besar menggunakan paip keluli standard nasional (diameter paip 114 MM), teknologi bahagian besi: setelah pengelasan selesai, bahagian besi dilenyapkan, diperkecil dan kasar meletupkan melalui empat rawatan kimia, dan kemudian gunakan serbuk warna plastik elektrostatik cat bahagian besi dan cairkan serbuk warna plastik di dalam ketuhar pada suhu tinggi untuk mewarna. Selepas rawatan, permukaan bahagian besi licin dan tahan karat, yang mempunyai kelebihan yang tidak dapat dicapai cat semburan tradisional.

3. Platform dan tangga tangga adalah bahagian keluli, mengadopsi kepingan plat besi kekuatan tinggi standard nasional, terperangah, diletupkan pasir dengan proses khas, disembur dengan serbuk warna plastik yang diimport di permukaan, dirawat dengan penyemburan lapisan dua, suhu tinggi padat, dilapisi getah, bukan- slip, selamat dan boleh dipercayai.

4. Untuk bahagian sambungan dan bahagian pengikat, skru bahagian sambungan diperbuat daripada skru keluli tahan karat, dan pengikatnya diperbuat daripada aloi aluminium, selamat dan boleh dipercayai. Strukturnya halus, tegas dan tidak berkarat.

5. Bahagian jaring tali diperbuat daripada kabel laut dan laut dengan diameter 16 mm. Inti diperbuat daripada dawai keluli tahan karat, yang benar-benar selamat dan elegan.

6. Bahagian kayu kayu: Kayu Mawar yang diimport dari Afrika, tahan suhu tinggi, kuat, Anti karat. Kayu ini mempunyai tekstur berperingkat, struktur seragam dan kepadatan bahan yang tinggi. Ia dihasilkan dan diproses setelah dikeringkan sepenuhnya, dan kemudian menjalani perlindungan kebakaran khas dan rawatan anti-karat sekurang-kurangnya tiga kali untuk prestasi yang baik, bahagian sambungan di tempat tersembunyi dihubungkan dengan besi, yang meningkatkan lagi keselamatan dan hayat perkhidmatannya.

IMG_1499

Kaedah / Langkah untuk memasang peralatan taman permainan luaran

Langkah pertama: ukur laman web terlebih dahulu, tentukan kawasan yang ditempati oleh slaid gabungan, dan pastikan kedudukan pemasangan berada pada kedudukan reka bentuk.

Langkah kedua: mengukur kedudukan bahagian tertanam. Sangat penting, mesti memperhatikan langkah ini. Sekiranya terdapat penyimpangan dalam pemasangan bahagian tertanam, slidestructurecion kombinasi luar tidak berjaya dipasang.

Langkah ketiga: pasang struktur slaid gabungan, pasang struktur keluli pasca ke bahagian tertanam, dan kunci skru.

Langkah keempat: pasang komponen struktur keluli lain dari peralatan geser gabungan berdasarkan penyelesaian struktur keluli.

Langkah kelima: pasang bahagian plastik pada komponen struktur keluli, dan kunci dengan skru khas.

Langkah keenam: periksa laman pemasangan sekiranya terdapat bahagian pembaikan yang hilang dan bersihkan laman web tersebut

IMG_4688(0)

Perkara Perlu Diperhatikan

Semasa proses pemasangan, pastikan bahagian pemasangan tetap di laman web telah terpasang, dan tidak ada laman web yang hilang.

Untuk laman web di mana pemasangan pra-tanam tidak mungkin dilakukan, pemasangan langsung terkubur boleh dipilih.