Proses Perkhidmatan Taman Permainan Kanak-kanak Kiwi

- Jan 06, 2021-

Proses Perkhidmatan Taman Permainan Dalaman Anak Kiwi'


1. Komunikasi projek awal: pelanggan dan jurujual akan melakukan komunikasi awal untuk memahami keperluan asas pelanggan dan keadaan awal projek.


2. Tinjauan tapak:


A. Pelanggan mempunyai denah lantai laman web (gambar komputer atau gambar yang dilukis dengan tangan dapat diterima), dan dimensi terperinci harus ditandakan, seperti panjang, lebar dan tinggi laman web, sama ada terdapat lajur di laman web, ukuran lajur, dan keadaan lain di laman web ini. Kami secara langsung dapat memahami keadaan laman web melalui denah lantai, dan berkomunikasi dengan pelanggan melalui telefon dan alat dalam talian.


B. Sekiranya pelanggan memerlukan kami untuk meninjau laman web, ukur ukuran sebenar laman web dan berkomunikasi secara bersemuka.


3. Merancang dan merancang rancangan: melalui komunikasi awal dan pemahaman mengenai keadaan laman web, kami akan membuat rancangan awal untuk pelanggan. Pereka kami akan merancang rancangan kesan mengikut laman web, keperluan dan anggaran pelanggan'


4. Ulasan program: Pelanggan mengkaji program awal. Sekiranya pelanggan tidak berpuas hati dengan program ini, kami dapat membuat penyesuaian program yang wajar dan penambahbaikan lebih lanjut sesuai dengan keperluan pelanggan&# 39 sebanyak mungkin, hingga pelanggan berpuas hati, dan program rancangan ditentukan.


5. Pengesahan Sebut Harga: Sebutharga akan dibuat mengikut rancangan akhir yang disahkan oleh pelanggan.


6. Sahkan kerjasama: Pelanggan mengesahkan sebut harga dan menandatangani kontrak pembelian untuk mengatur pengeluaran.


7. Pengangkutan dan pemasangan: Pengeluaran dan penghantaran akan diselesaikan dalam tempoh penghantaran kontrak, dan kami akan mengatur pembinaan dan pemasangan mengikut gambar yang disahkan.


8. Perkhidmatan purna jual: Kami mempunyai pasukan purna jual profesional untuk memberikan pelanggan perkhidmatan purna jual profesional.

O1CN01wGcn7J2C1f6EP0OTg_!!2207293378414