Pengalaman Pembelian Mainan Bayi

- Nov 19, 2020-

Pembelian pengalaman mainan bayi


Semasa kanak-kanak itu masih sangat muda, beberapa mainan elektrik, atau beberapa kemudahan hiburan kanak-kanak luar yang agak besar&# 39 jelas terlalu besar untuk bayi. Orang-orang besar ini menjadikan anak-anak bingung, jadi apa yang sesuai untuk anak-anak di awal kehidupan? Di mana&# 39 mainan bayi anda? Hari ini kita akan membincangkan topik ini. Dalam tempoh ini, mobiliti anak-anak&# 39 tidak cukup baik, sehingga mereka memiliki keterikatan yang sangat diperlukan untuk mainan bayi.


Sekiranya kanak-kanak itu terpisah dari mainan untuk sementara waktu, kanak-kanak itu akan sangat tidak berpuas hati malah marah. Mainan adalah teman kecil kanak-kanak yang tidak dapat dipisahkan, kanak-kanak boleh lupa bahawa mereka sendirian, kerana ketika mereka bermain dengan mainan, mereka selalu penuh dengan ketawa. Oleh itu, sangat penting untuk membeli mainan yang sesuai untuk bayi.


Apabila anak baru berusia beberapa bulan, ibu akan lebih memperhatikan perkembangan kemampuan menggenggam anak, serta perkembangan penglihatan dan pendengaran. Bagi bayi yang baru lahir dalam tempoh ini, mainan yang paling sesuai untuk dimainkan mestilah warna terang. Warna-warna ini dapat menarik minat anak-anak&# 39 dan memberi inspirasi kepada kanak-kanak untuk menjangkau dan menyentuh dan merasakan. Proses ini adalah titik permulaan bagi kanak-kanak untuk mengembangkan kemampuan fizikal. Kelenturan dan kekuatan cengkaman dikembangkan.

202011111327325630

Ibu boleh membeli beberapa mainan yang boleh digantung di tempat tidur bayi, atau mainan kecil yang dapat memainkan muzik atau mainan kecil dalam bentuk binatang semula jadi. Warna-warna yang berwarna-warni dan kemampuan untuk bermain muzik membolehkan kanak-kanak yang ingin tahu menyentuh dan merasakan mainannya. Apabila bayi dapat menangkap mainan dengan lancar setelah menjalani latihan, kesukaran akan meningkat secara beransur-ansur.


Setelah senaman dan pertumbuhan berterusan, kemampuan atlet bayi&# menjadi lebih matang, tubuh bayi&# 39 juga telah berkembang dengan ketara, dan kemampuan koordinasi anggota badan juga telah bertambah baik. Kesukaran mainan bayi&# 39 ditingkatkan dengan tepat, sehingga koordinasi tangan-mata anak-anak&# 39 berkembang lebih jauh. Pada waktu ini, ketika bermain dengan mainan konstruksi, volume juga dapat ditingkatkan. Semasa kanak-kanak bermain dengan blok bangunan dengan bentuk yang kaya, kelenturan tangan mereka telah bertambah baik.

IMG_1051