Peralatan Kecergasan Luaran Gunakan Peralatan Untuk Simpan Empat Nota Minda

- Nov 21, 2018-

Nota Satu: Jangan bersenam terlalu banyak. Pada masa lalu, orang yang sering mengambil bahagian dalam senaman fizikal boleh meningkatkan jumlah senaman secara amnya, secara amnya dengan nadi yang tidak melebihi 110 kali / minit adalah sesuai, maksimum tidak boleh melebihi 120 kali / min.

Rakan-rakan lama yang tidak mengambil bahagian dalam latihan fizikal sering atau tidak sama sekali, pertama sekali, mereka perlu memilih sukan yang sesuai dengan mereka.

timg_副本

Perhatikan dua: Pastikan untuk menyediakan untuk aktiviti dan memanaskan selama kira-kira 10-15 minit sebelum bersenam.

Melakukannya boleh mengelakkan memutar leher, memutar pinggang dan merosakkan saraf.

DSC_0163

Nota Tiga: Selepas latihan untuk melakukan beberapa aktiviti penamat.

Kerana orang-orang dalam pelebaran kapilari selepas latihan, jika duduk di atas tanah tidak bergerak, darah orang di ujung tubuh tidak dapat kembali ke jantung, akan merasakan jantung mati-matian, terdapat tekanan darah tinggi dan penyakit jantung kawan lama, bersenam selepas berjalan kaki, penampan selama kira-kira 10 minit.

timg (2)

Nota Empat: Untuk menguasai masa latihan.

Kawan lama dalam setiap masa latihan adalah lebih baik dalam masa 40 minit, dibiarkan tidak kurang daripada 30 minit, tidak lebih dari 1 jam.


Peranti biasanya juga memberi perhatian kepada: Peralatan kecergasan "jalan kecergasan" Komuniti secara umumnya boleh dibahagikan kepada pergerakan struktur badan (juga dikenali sebagai latihan anaerobik), latihan aerobik dan latihan fleksibiliti badan tiga jenis. Penggunaan alat ini dapat membantu orang merawat penyakit biomekanik, penyakit tenaga yang berlebihan dan penyakit neurologi dan mental.

Mengikut fungsi pelbagai jenis peralatan, kami membahagikan instrumen sukan dalam "jalan kecergasan" masyarakat kepada empat jenis.