Bagaimana Memilih Peralatan Taman Permainan Luar?

- May 27, 2020-

Bagaimana memilih peralatan permainan luar? Anda mesti memahami petua dan perincian ini!

Kiwi adalah pengeluar peralatan permainan kanak-kanak luar&# 39 yang berpengalaman cast istana nakal dalaman, taman trampolin, restoran permainan ibu bapa-anak, dll.

IMG_1422

Main adalah semula jadi kanak-kanak. Untuk memenuhi keperluan kanak-kanak, banyak tarikan pelancongan, tadika, taman, komuniti, harta tanah, taman permainan dan dataran akan menempatkan beberapa peralatan permainan kanak-kanak untuk dimainkan oleh kanak-kanak. Terdapat pelbagai kawasan luaran kemudahan permainan, peralatan permainan luaran mana yang lebih baik? Seterusnya, izinkan saya memperkenalkan secara ringkas.

IMG_2056

Cara memilih peralatan bermain di luar

1. Ketahui kedudukan permintaan

Semasa memilih peralatan hiburan di luar, perlu memilih lokasi kemudahan hiburan mengikut keperluan tempat dan pengguna (bilangan, umur, pilihan).

Terdapat banyak peralatan permainan kanak-kanak luar&# 39. Semasa membeli peralatan permainan dan sukan luar kanak-kanak, anda harus meneliti pasaran, menentukan kedudukan pasaran anda dan siapa yang akan menjadi pelanggan anda, kemudian memilih struktur taman permainan yang sesuai di tempat yang tepat.

Kiwihas memfokuskan pada pengeluaran dan R& D peralatan permainan untuk bertahun-tahun. Pasukan profesional kami mempunyai pengalaman bertahun-tahun untuk memberi anda penyelesaian taman permainan yang disesuaikan berdasarkan ciri-ciri laman web dan keperluan pengguna.

IMG_3774

2. Keselamatan dan kualiti kedua-duanya penting

Kemudahan permainan luar yang berkualiti mesti mempunyai bahan yang baik, penampilan yang unik, dan mutu kerja yang sangat baik. Dengan reka bentuk yang menyerap, ini menjadikan peralatan permainan kanak-kanak luar&# 39 lebih berharga.

Memastikan produk' keselamatan dan ciri-ciri, tahan lama, mewujudkan taman permainan pengembangan luaran yang saintifik dan berperikemanusiaan untuk kanak-kanak, memberi kanak-kanak lebih banyak ruang untuk menjadi misi asal kita.

IMG_3781

3. Memenuhi keperluan kanak-kanak dari pelbagai peringkat umur

Peralatan permainan luar mesti berbeza mengikut usia kanak-kanak. Peralatan hiburan yang baik akan membolehkan kanak-kanak bermain berulang kali, belajar dari operasi aktif, dan sentiasa berminat. Sekiranya anak-anak dapat memenangkan pengalaman bermain, mereka akan mendapat rasa prestasi, sehingga mereka akan senang menjadi orang yang berani dalam menempuh cabaran.

IMG_3811

4. Prestasi kos tinggi

Keberkesanan kos adalah perkara utama dalam memilih peralatan permainan luar. Kita harus pandai membandingkan keberkesanan kos anak-anak luar' peralatan permainan yang lebih sesuai untuk diri kita sendiri, seperti: kekuatan teknikal, keupayaan pembuatan, teknologi produk, skema perancangan yang munasabah, reputasi korporat, setelah -jualan, harga, dan lain-lain. Semua harus dijadikan faktor rujukan. Ingatlah untuk membandingkan kedua-duanya dengan harga istimewa dan pertimbangan menyeluruh. Jangan hanya menumpukan pada harga yang murah dan memampatkan kos secara membuta tuli, sehingga menimbulkan bahaya keselamatan.

IMG_3831

Perkara yang memerlukan perhatian dalam memilih peralatan bermain di luar

Sebagai tambahan kepada titik pembelian di atas, perincian peralatan permainan juga merupakan masalah yang tidak dapat diabaikan. Anda harus mengelakkan memilih peralatan dengan tepi tajam, bentuk tajam dan sudut berbahaya. Semasa memilih, pastikan permukaan bahagian yang dikimpal halus, dan komponen yang berlabuh atau disokong strukturnya mestilah kuat dan stabil. Kuku harus dilekatkan pada struktur utama, skru harus ditutup dengan penutup plastik, dan bahagian yang diangkat tidak boleh melebihi 8 mm.