Apakah perabot tadika?

- Nov 21, 2018-

Apakah perabot tadika?

Untuk anak semasa, mereka mula belajar di tadika pada usia yang sangat muda. Mereka menghabiskan lebih banyak masa di tadika, jadi kualiti tadika juga akan memberi kesan kepada pembangunan masa depan anak. Satu tabiat yang baik perlu dibangunkan dari usia awal, Sekarang biarlah saya memperkenalkan perabot tadika kepada anda terlebih dahulu.

IMG_0221

Apakah jenis perabot yang terdapat di tadika kami?

1. katil anak

Ini adalah amat diperlukan. Bayi biasanya tinggal di tadika untuk sepanjang hari. Tidur membantu anak membesar, jadi ia adalah perlu untuk anak kecil untuk tidur di tadika. Katil mesti sebagai standard mengikut ketinggian kanak-kanak yang menggunakan. Selain itu, perlu ada yang boleh digunakan untuk mengelakkan anak-anak muda daripada tidak sengaja bergolek dari tidur.

2. Jadual Makan dan kerusi anak

Ia adalah perkara biasa untuk anak untuk makan di tadika, hanya sebilangan kecil keluarga akan mengambil kanak-kanak makan di rumah, tetapi sebahagian besar anak akan makan di tadika. O mesti ada Meja dan kerusi yang mencukupi untuk kanak-kanak Makan tengah hari di sekolah. Tinggi mesti sesuai untuk kanak-kanak yang menggunakan.

3. loker/Kabinet

Walaupun anak kecil hanya kanak-kanak, mereka masih mempunyai barangan peribadi mereka sendiri, seperti pakaian, makanan dan mainan. Ini memerlukan kemunculan loker. Anak kecil boleh meletakkan barangan peribadi mereka di dalam untuk mengelakkan kehilangan.

Masih terdapat banyak kelengkapan lain yang diperlukan untuk sekolah Semaian, seperti dirian cawan, Rak tuala, Kabinet mainan, sesekat tandas dan sebagainya. Semua perabot ini boleh dibuat plastik atau kayu, tetapi mereka mesti licin di atas permukaan dan tidak boleh menjadi mana-mana berbau, Semua bahan mesti mesra alam. Sebagai pengeluar China perabot tadika, kita mesti membekalkan produk yang selamat dengan harga yang kompetitif.

IMG_3388