Fungsi Peralatan Taman Permainan Luar yang Disesuaikan

- May 22, 2020-

Kepentingan dan fungsi pembangunan peralatan taman permainan luaran yang disesuaikan

IMG_0965

Masyarakat moden adalah masyarakat yang sangat interaktif dan era kepahlawanan berpasukan. Bagaimana untuk merealisasikan kelebihan dan kelebihan pelengkap pasukan&# 39? Dalam persekitaran yang kompetitif ini di mana laju kehidupan semakin cepat, pembahagian kerja menjadi lebih baik, tekanan kerja semakin besar, dan komunikasi emosi antara orang menjadi semakin sukar, syarikat, organisasi dan individu memerlukan pasukan lebih banyak lagi. Latihan pengembangan menggabungkan elemen cabaran tinggi dan rendah.

IMG_3041

Inilah kejutan psikologi yang dikutip oleh GG; latihan pengembangan" memberi kita, dan itu juga makna" latihan pengembangan" . Dengan meluaskan latihan, menyatukan pasukan, dan menemukan potensi maksimum&# 39 setiap orang, inilah makna sebenarnya untuk meluaskan latihan!

IMG_1570

Kemunculan latihan yang diperluas dengan pengalaman dan perkongsian sebagai bentuk pengajaran memecah model latihan tradisional. Menyerap pengalaman asing yang maju, melalui reka bentuk aktiviti luar yang mencabar dan ideologi dalam penyertaan dan latihan, memupuk sikap positif orang&# 39 terhadap kehidupan dan semangat kerja berpasukan. Tenaga pengajar menggerakkan semangat para pelajar sepenuhnya dan melabur dalam setiap projek untuk membolehkan pelajar mengalami, menghadapi pelbagai persekitaran dan cabaran, dan belajar menyelesaikan masalah. Melalui" tiga dimensi GG; latihan yang menggabungkan menonton, mendengar, bertindak, mengalami, berkongsi, berkomunikasi dan meringkaskan, perbincangan kumpulan; tiruan peranan; interaksi kumpulan, percambahan fikiran, dan lain-lain membolehkan pelajar mengalami, mengalami dan memahami secara peribadi.

IMG_2350

Peralatan hiburan luar yang tidak standard di taman ibu bapa-anak mempunyai dua sifat kreativiti budaya dan pembuatan peralatan khas, jadi dengan peningkatan taraf hidup orang ramai dan keperluan hiburan yang semakin pelbagai, kandungan kemudahan hiburan luaran juga perlu sentiasa diperkaya. Peralatan hiburan, reka bentuk dan reka bentuk luar bangunan memainkan peranan yang semakin penting dalam pembangunan industri permainan. Rangsangan yang diberikan oleh kemudahan hiburan berskala besar tradisional kepada orang ramai tidak lagi dapat memenuhi keperluan pelbagai pengguna. Di masa depan, trend peralatan hiburan luaran berskala besar mengikut arah kreativiti dan reka bentuk untuk diperibadikan dan bertema secara beransur-ansur menjadi jelas.

IMG_2347

IMG_3054

Kemudahan taman permainan luaran&# 39 kanak-kanak menggabungkan sukan penerokaan dan hiburan pengembaraan kanak-kanak&# 39 menjadi satu, yang bermanfaat untuk peningkatan&# 39 kanak-kanak; kualiti keseluruhan. Kawasan komprehensif jaring tali berdasarkan jaring tali dan bahan utama struktur keluli, ditambah dengan pelbagai bahan bantu dan bahan aktiviti serbaguna, digabungkan dengan panduan teoretikal profesional dan rujukan kes yang kaya dan terperinci untuk mempromosikan pembangunan luar ruangan. Kanak-kanak yang tidak bersalah dan cantik suka berlari, berlatih, meluncur, berguling, bergilir, memanjat, bergoyang, bergoyang, melompat, menunggang dan ciri-ciri tingkah laku lain. Pereka telah mengembangkan dan merancang pelbagai peralatan permainan luaran dengan menggunakan gabungan tiga dimensi saintifik dan tepat. Pusat aktiviti anak-anak&# {0}} yang menggabungkan teka-teki, sukan, kecergasan, hiburan, dan riadah. Atas dasar melakukan pergerakan otot anak-anak&# 39 sepenuhnya, mengembangkan pelbagai kemahiran motorik, dan mencapai perkembangan kecergasan fizikal yang terkoordinasi, kembangkan kualiti rohani anak-anak' untuk meneroka, menjadi kuat, yakin, dan tidak berani mencabar, dan mempromosikan perkembangan menyeluruh kesihatan fizikal dan mental anak-anak&# 39.

IMG_1318