Kepelbagaian Kes Reka Bentuk Taman Permainan Kanak-kanak Di Taman Bandar Eropah Tengah

- Aug 10, 2020-

Hari ini saya ingin memperkenalkan kepada anda taman bandar ini dengan taman permainan anak-anak&# 39, yang terletak di ibu negara sebuah negara maju kecil di selatan Eropah Tengah. Rancangan lama sebelum selesainya taman adalah kawasan hijau, tetapi kerana masalah pengurusan, terdapat kebun bunga persendirian yang besar dengan hak harta tanah yang kabur di kawasan ini.

Sepuluh tahun yang lalu, pemerintah daerah membawanya kembali ke dalam sistem perencanaan bandar yang baru, membersihkan berbagai taman bunga yang kontroversial, dan merumuskan rancangan penghijauan dan langkah-langkah pengurusan baru. Di taman, ada juga tempat untuk dihuni haiwan. Penghijauan yang paling merosakkan di seluruh kawasan telah diperbaharui. Sudah tentu, rancangannya adalah untuk membina taman permainan kanak-kanak&# 39, dilengkapi dengan pelbagai peralatan hiburan kanak-kanak&# 39 yang menyeronokkan.202007181422123025

Pembinaan keseluruhan taman ini bermula 14 tahun yang lalu, dan projek ini telah berjalan selama 9 tahun. Akhirnya, taman permainan komprehensif yang paling menarik di metropolis ini telah dibina. Pada tahap awal proyek, jalan utama di taman telah dibangun, medan keseluruhan dirancang dan disisir, dan pembinaan projek penghijauan utama dilakukan.

Kedudukan reka bentuk asal taman ini adalah untuk membina tempat rekreasi untuk orang ramai dari semua peringkat umur. Lokasi taman permainan anak-anak&# 39 juga ditentukan berdasarkan medan dan kemudahan sekitarnya, mematuhi prinsip menjaga keharmonian dengan kemudahan di sekitarnya, dan memastikan keselamatan anak-anak di taman permainan tidak akan terganggu oleh persekitaran. Dengan pengalaman reka bentuk yang kaya dan kemahiran transformasi dalam reka bentuk taman permainan kanak-kanak&# 39, pasukan reka bentuk telah menjalankan sebilangan besar reka bentuk yang bijak dan hebat untuk taman permainan anak-anak&# 39. Untuk memenuhi keperluan ruang permainan kanak-kanak&# 39 yang pelbagai, landskap air dan kawasan berpasir dirancang, serta penghijauan yang memenuhi keperluan kesihatan anak-anak&# 39. Sudah tentu, pelbagai peralatan pengembangan permainan&# 39 dengan fungsi lengkap sangat diperlukan, termasuk slaid gabungan dan pelbagai peralatan permainan pembangunan&# 39.

202007181422367651

Orang-orang sekarang mempunyai taman permainan kanak-kanak&# 39 yang menyeronokkan mengikut kehendak mereka. Mereka tidak hanya mempunyai ruang yang begitu indah, tetapi juga menjadi destinasi pelancongan penting bagi banyak pelancong yang datang ke kota ini. Di taman, orang-orang dapat berkeliling taman untuk pelbagai sukan dan latihan, dan pemandangan air dan peralatan hiburan juga memberikan pengalaman bersantai yang luar biasa kepada orang. Anak-anak boleh bermain di taman permainan&# 39 dengan senang hati, atau mereka boleh berehat di pasir setelah penat.