Mainan Cina Main Peranan Penting Di Pasar Permainan Taman Sedunia

- Dec 04, 2018-

Pada 4, Disember. 2018, majlis pembinaan pertama projek Toy City China yang baru diadakan di Qiaoxia Town, jumlah pelaburan adalah 1 bilion RMB. Projek ini akan bergantung kepada sumber industri mainan Qiaoxia Town, untuk mewujudkan platform baru untuk perkhidmatan "sehenti", menunjukkan mainan pendidikan Cina ke pentas dunia.

1_副本

Industri mainan pendidikan Qiaoxia selepas hampir 40 tahun pembangunan, kini mempunyai lebih daripada 2300 syarikat, telah menjadi salah satu industri tiang di daerah Yongjia. Industri mainan pendidikan Qiaoxia hampir menyumbang separuh daripada seluruh China, lebih daripada 30% produk telah dieksport ke lebih daripada 200 buah negara dan wilayah, nilai output tahunan akan memecahkan bilion.

2_副本

Projek ini terletak di Zon Perindustrian Yangwan, ia mengandungi lima pusat: pameran antarabangsa & pusat perdagangan, pusat pembelian, pusat perkhidmatan E-dagang, pusat reka bentuk, pusat perkhidmatan.

3_副本

Pada masa akan datang, projek itu akan bekerjasama dengan jutawan perniagaan yang terkenal dan institusi penyelidikan reka bentuk antarabangsa yang terkemuka, cuba untuk membina platform terbaik untuk transformasi industri mainan pendidikan China dan menaik taraf, untuk membuat industri peralatan bermain Qiaoxia profesional lebih besar dan lebih kuat. sebuah "bandar mainan" antarabangsa akan dipaparkan di hadapan kita.