Ciri-ciri Dan Jenis Konvensional Alat Prasekolah

- Jan 14, 2021-

Ciri-ciri dan jenis konvensional alat prasekolah


Sebagai peralatan prasekolah profesional yang menyokong perkhidmatan selama bertahun-tahun, produk toy pendidikan prasekolah yang dihasilkan oleh Kiwi di Zhejiang melampirkan sangat penting untuk reka bentuk dan kualiti, jadi produk Kiwi terkenal dalam kalangan pendidikan prasekolah. Kini masyarakat telah membentuk tahap pengiktirafan yang tinggi terhadap konsep menghiburkan dan menghiburkan dalam pendidikan prasekolah. Mainan prasekolah memainkan peranan penting dalam pertumbuhan kanak-kanak prasekolah. Oleh itu, apabila membeli alat prasekolah, tadika bukan sahaja perlu memberi perhatian kepada kualiti alat pengajaran, tetapi juga mengemukakan keperluan yang lebih tinggi pada fungsi dan reka bentuk produk. Inilah sebabnya mengapa Kiwi sentiasa memberi perhatian kepada reka bentuk, dan berusaha untuk mengintegrasikan konsep pendidikan dan semua aspek pertumbuhan kanak-kanak ke dalam fungsi pendidikan alat prasekolah.

202012201400474415_

Kepentingan reka bentuk mainan prasekolah terutamanya direalisasikan melalui fungsi pendidikan mainan. Dengan konotasi reka bentuk alat prasekolah, permainan pendidikan dengan fungsi pendidikan telah menjadi kemudahan tambahan penting dalam pendidikan prasekolah, yang boleh bekerjasama dengan tugas pengajaran harian guru untuk membantu kanak-kanak Ia lebih mudah bagi mereka untuk menyerap pengetahuan dalam proses pembelajaran dan bersenang-senang. Pembelajaran dalam bentuk permainan menjadikan pembelajaran kanak-kanak penuh keseronokan, yang meningkatkan semangat kanak-kanak. Oleh itu, produk alatan prasekolah adalah alat dan kaedah penting untuk kelancaran pelaksanaan pendidikan prasekolah. Mereka memainkan peranan yang tidak boleh diganti dalam pendidikan prasekolah harian dan merupakan kemudahan penting untuk pelbagai institusi pendidikan prasekolah.


Sejak kelahirannya di Barat pada pertengahan abad yang lalu, alat prasekolah telah menjalani dekad pembangunan, dan kini mempunyai barisan produk yang sangat matang yang merangkumi semua aspek pendidikan prasekolah. Mengikut perbezaan persekitaran penggunaan, kita boleh membahagikan alat pendidikan ke dalam alat prasekolah dalaman dan luaran; kita juga boleh membahagikan mereka ke dalam permainan prasekolah yang besar dan alat prasekolah kecil mengikut perbezaan bentuk; mengikut bahan pemprosesan yang berbeza, kita boleh membahagikan alat prasekolah ke dalam Toy plastik, alat kayu dan alat logam; apabila membeli mainan prasekolah, selain mempertimbangkan fungsi dan reka bentuk, kualiti alam sekitar dan keselamatan bermain juga petunjuk penilaian yang sangat penting. Produk toy mesti mempunyai pensijilan standard keselamatan produk formal. Di atas adalah pengenalan kepada khas dan jenis alat prasekolah, saya berharap ia akan membantu rakan-rakan.

QQ20201229180036_