Kelebihan Membuka Taman Permainan Kanak-kanak Di Bandar

- Mar 26, 2021-

Sebelum anda mengetahuinya, semakin banyak orang membuka taman permainan kanak-kanak di bandar dan bandar. Mungkin anda tidak faham. Mengapa pembukaan taman permainan kanak-kanak di bandar dan bandar menyebabkan kegilaan? Sebilangan ibu bapa pernah mengeluh. Saya mesti membawa anak-anak saya keluar bermain, tetapi saya tidak tahu ke mana hendak pergi. Saya tidak dapat mencari taman permainan kanak-kanak di sini. Ia tidak seperti bandar besar dan sederhana. Anda boleh pergi ke taman permainan kanak-kanak ketika anda mengunjungi pasar raya. Ini mungkin perbezaan antara sebuah kota dengan sebuah bandar yang besar dan sederhana. Dapat dilihat dari ini bahawa terdapat lebih sedikit orang yang memulakan perniagaan di bandar dan bandar. Bukannya prospek projek tidak bagus, tetapi lebih banyak orang memilih bandar besar dan sederhana dengan peluang keusahawanan yang lebih besar. Ini juga dapat menunjukkan bahawa banyak projek di bandar dan bandar agak kurang. Walau bagaimanapun, ruang pengembangannya agak besar. Mari kita analisis untuk semua orang, berbanding dengan bandar besar dan sederhana, adakah bandar lebih sesuai untuk taman permainan kanak-kanak&# 39, dan apa kelebihan bandar untuk taman permainan kanak-kanak&# 39.

IMG_6408

Ekonomi perbandaran hanya bertambah baik dalam beberapa tahun kebelakangan ini, tetapi jauh dari bandar-bandar besar dan sederhana, dan kerana keadaan ekonomi perbandaran, banyak orang memilih untuk keluar bekerja, meninggalkan hampir orang tua dan anak-anak di rumah, dan kebanyakan anak muda bergegas ke arahnya. Ini juga disebabkan oleh bandar-bandar besar dan sederhana. Mereka ingin membuka kedai di sebuah bandar, tetapi aliran orang tidak dapat menyokongnya, sehingga banyak orang menyerah untuk memulakan perniagaan.


Namun, dalam beberapa tahun kebelakangan ini, aliran orang di bandar dan desa meningkat dengan ketara, dan pelbagai kedai secara beransur-ansur meningkat. Oleh kerana keadaan ekonomi dilindungi dengan lebih baik, orang secara beransur-ansur memulai perniagaan di bandar dan desa, dan melabur di taman permainan kanak-kanak adalah satu kejayaan. Dulu tidak ada taman permainan kanak-kanak. Tiba-tiba membuka taman permainan kanak-kanak membuat ibu bapa sangat gembira, dan anak-anak muda pada masa ini menerima perkara baru dengan lebih cepat. Sama ada untuk ibu bapa atau pelabur, membuka taman permainan kanak-kanak di bandar dan kampung agak kosong dan mempunyai daya tarikan yang agak besar. Ditambah dengan kos sewa yang lebih murah, kos membuka kedai lebih rendah. Inilah kelebihan yang tidak dapat dinikmati oleh bandar-bandar besar dan sederhana, dan bandar-bandar besar dan sederhana berhadapan dengan bayaran sewa yang mahal.

IMG_6409

Terdapat banyak taman kanak-kanak&# 39 di bandar-bandar besar dan sederhana. Setiap taman kanak-kanak&# 39 lebih kompetitif dan mempunyai kadar penghapusan yang agak tinggi. Kelebihan lalu lintas yang dibawa oleh pertambahan penduduk bandar dan bandar pasti akan menguntungkan taman kanak-kanak' asalkan lokasi dan analisisnya wajar. . Sebenarnya, orang di bandar dan kampung tidak menuntut. Selagi peralatan permainan kanak-kanak selamat dan harganya agak berpatutan, dalam keadaan biasa, taman permainan kanak-kanak dapat dikendalikan. Dengan sokongan jenama, kadar kejayaan lebih tinggi, tetapi bandar besar dan sederhana berbeza dan berdaya saing. Keperluan yang lebih besar dan lebih tinggi dalam semua aspek, peralatan tidak hanya novel tetapi juga menyeronokkan dan lebih selamat, harganya lebih murah, hiasan perlu tinggi, dan kadar kegagalan lebih tinggi.

a4fc46001b1949ca9ad0a84c30d575e0_