Bahan Superior Mencapai Produk Superior dengan Proses Mahir

Plastik mesra alam

LLDPE acuan berputar dari polietilena berkualiti pertama yang diimport dari Korea, gred makanan, Pigmen warna-dikompaun untuk keteguhan warna dan konsistensi, UV dan rintangan hentaman, umur dan tahan statik.

1

Galvanized Posts

¢ 114 * 2.0 paip keluli tergalvani (diameter 114mm, ketebalan 2mm), dengan bersalut PVC 0.45 mm.

¢ 48 * 1.5 paip keluli tergalvani (diameter 48mm, ketebalan 1.5mm), perlindungan kain di luar.

2

Platform Kuat & Selamat

Platform kami diperbuat daripada satu bahagian, berlubang pada keluli untuk menjadikannya lebih kuat, mudah terbenam dan mudah untuk bocor air, berputar, diperkuat dengan rasuk sokongan tambahan di bahagian bawah platform, dan kemudian dimeterai dalam lapisan getah untuk membuat ia lembut untuk kanak-kanak bermain.

3

Cat Super Durable

Salutan serbuk poliester tahan lama yang tahan lama memberikan pigmen yang dipertingkatkan, stabil cahaya untuk kestabilan UV unggul dan rintangan pudar. Teknologi penstabilan ultraviolet untuk warna dan prestasi yang tahan lama.

4

Pengapit

Aloi aluminium, lebih kuat dan mudah digunakan, tidak pernah mendapat karat.

5

Tali sukar

Struktur pendakian tali kami diperbuat daripada tali dawai 16mm, teras dawai keluli tergalvani dari enam helai adalah secara induktif menyatu kepada salutan poliamida untuk rintangan lelasan unggul dan kelangsingan warna UV.

6


Butiran lanjut tentang produk kami sila hubungi dengan perunding jualan kami, kami dengan sukacitanya menjawab apa-apa soalan yang anda miliki, terima kasih kerana melawat kami!