Pengurusan projek nakal Castle

- Nov 21, 2018-

1, bajet operasi dana. Ia bukanlah OK untuk berbuat apa-apa tanpa sokongan dari wang. Nakal Castle adalah sama, apabila kita mempunyai idea, berfikir di tengah-tengah, tidak cukup sokongan modal teroka yang awal. Selepas pembedahan faedah akan berapa banyak sehari pendapatan, berapa lama boleh mendapatkan semula kos dan sebagainya. Sebagai contoh, pelaburan, nakal Fort 50,000, tempat di mana 30,000 setahun, air dan elektrik satu bulan 3000, hiasan 20,000 dan sebagainya sejumlah 100,000 (di sini hanya untuk rujukan, tiada nilai sebenar rujukan).

Ianya juga perlu untuk menghitung perbezaan pendapatan sehari, dari hari Isnin hingga Jumaat dan pada hari cuti. Di sini anda boleh merujuk kepada senarai. Matlamat menjadi kebimbangan kami adalah berapa lama ia akan mengambil masa untuk menampung kos dan keuntungan. 2, tempat. Ia bukanlah OK kaitan hiburan kanak-kanak tanpa tempat yang baik. Operasi fort nakal dalam kebanyakan domestik, ditempatkan di pasaraya besar pusat membeli-belah, kerana pusat membeli-belah, pasaraya sendiri pilihan di tempat perhimpunan orang ramai agak baik. dan Kubu nakal di tempat-tempat ini adalah untuk menyelamatkan masalah memilih tempat, Pusat membeli-belah dan sebagainya dalam pemilihan tempat sememangnya selepas pilihan tertentu dan bercadang untuk membuat keputusan. Ditambah pula dengan tempat-tempat ini juga boleh menarik minat orang ramai untuk berhenti, seperti orang dewasa untuk di pasaraya, Pusat membeli-belah, anda boleh terus meletakkan kanak-kanak dalam Istana nakal di mana tempat-tempat yang menyeronokkan untuk bermain. Tetapi pusat membeli-belah dan pasar raya itu tidak satu-satunya pilihan, kami juga boleh buat Kedai-kedai hiburan kanak-kanak beberapa profesional, seperti banyak kes di luar negara boleh digunakan untuk rujukan. Tetapi untuk kemudahan, Pusat membeli-belah di pasaraya adalah pilihan yang baik. Di Amerika Syarikat dan pelanggan kami, ia adalah lebih baik untuk beroperasi di tempat-tempat ini daripada sana.

Di samping itu, jika lokasi di luar, tapi juga untuk mempertimbangkan aliran orang-orang pada masa yang sama, untuk melihat apa bangunan sekitarnya terutamanya untuk membantu menentukan konfigurasi dan saiz dalam kubu nakal. 3, produk. Inilah juga sangat penting, dengan prasyarat di atas, Keselamatan dan kualiti produk ini juga amat penting. Keselamatan kanak-kanak adalah untuk menjadi pertimbangan pertama, jika terdapat masalah keselamatan dengan produk, maka pendapatan operasi yang sama pasti akan mengikuti penurunan yang lurus. Oleh itu, pembelian produk, kami mempunyai untuk memilih sijil berkaitan sekuriti baik dalam organisasi formal, dan memastikan keselamatan produk dan kualiti. Di sini anda boleh merujuk kepada kami berita syarikat "mengajar anda bagaimana untuk mengesan kualiti Castle nakal"