Langkah berjaga-jaga untuk Istana Nakal

- Nov 21, 2018-

1. Ikut apa yang dikatakan Fort Fort malas.

Sebelum memasuki istana yang nakal, anda perlu meletakkan kasut anda di kabinet kasut, membawa barang-barang di dalam loker, untuk mengekalkan kesihatan dan keselamatan di benteng yang nakal.

2. Reka bentuk keseluruhan produk benteng nakal, sepatutnya dapat melihat, menyentuh tempat itu tidak boleh mempunyai objek yang tajam, objek keras dan perkara lain yang mudah mendatangkan mudarat kepada kanak-kanak.

Sekiranya terdapat objek tajam di tempat masing-masing, mereka harus dijauhkan dari kawasan itu dan dimaklumkan mengenai pengendali.

3. Benteng nakal biasanya digunakan terutamanya untuk kanak-kanak di bawah umur 2-8 tahun dan di bawah 1.3 meter, dan kanak-kanak di bawah umur 6 tahun dibenarkan diiringi oleh penjaga.

Ibu bapa memasuki benteng nakal tidak membawa barang-barang, untuk mengelakkan menggaru badan semasa permainan.

4. Apabila anak anda memasuki benteng yang nakal untuk bermain, Guardian harus mendidik anak tentang keselamatan dan mengingatkan kanak-kanak tidak melawan di dalam kemudahan itu.

5. Jaring perlindungan di pinggir benteng nakal itu hanya memainkan peranan perlindungan, melarang memanjat dan menarik keras.

6. Tiada kerosakan kepada kemudahan hiburan, tidak boleh membuka penutup belakang, penutup bantal, menyentuh bekalan kuasa, garis-garis.

Jika tidak, konsekuensinya sedih.

7. Kanak-kanak dengan ketidakselesaan fizikal dilarang memasuki benteng yang nakal untuk keseronokan, seperti berkedut, masalah jantung, dan sebagainya.