Peralatan Bermain Luaran Berkualiti Pirate dipasang untuk Taman Kanak-kanak

- Jun 09, 2020-

Peralatan Taman Permainan Luar PirateQuality dipasang Untuk Taman Kanak-kanak

IMG_3684

Kiwi adalah pengeluar profesional kemudahan hiburan kanak-kanak&# 39 dan penyedia perkhidmatan perancangan dan reka bentuk keseluruhan untuk tadika, yang mengkhususkan diri dalam menyediakan slaid, peralatan pengembangan,&kanak-kanak&# 39 Peralatan memanjat # {0}}, mainan plastik anak-anak, mainan plastik, peralatan kecergasan luaran dan rangkaian mainan pendidikan yang lain.

Semua produk kami memenuhi piawaian perlindungan dan keselamatan alam sekitar mainan Eropah dan peralatan permainan kanak-kanak&# {0}} yang berkaitan. Bertanggungjawab untuk produk sendiri, tetapi juga untuk rakan kongsi dan pengguna akhir yang majoriti menggunakan produk bermain Kiwi, terus menerus mengambil barisan jenama berkualiti tinggi. Kiwi sangat memahami bahawa cara pengurusan jenama, tidak kira dari majoriti pengguna akhir atau dari pengembangan syarikat pada masa akan datang, Kiwi harus selalu mengingat konsep perlindungan alam sekitar dan memasukkannya ke dalam pengeluaran dan pengurusan.

Penggunaan bahan mentah hijau dan mesra alam adalah satu-satunya cara untuk industri peralatan bermain anak-anak&# 39, dan ini juga merupakan topik yang perlu diberi perhatian di seluruh bidang pembuatan. Dalam hal ini, dasar nasional hanya akan dilaksanakan dari dangkal hingga mendalam dalam pelbagai industri dan bidang. Sebagai industri matahari terbit yang baru muncul, industri permainan anak-anak&# 39 akan mempunyai syarat yang lebih ketat dalam perkembangan dan pertumbuhannya yang semakin meningkat. Kami mempunyai keyakinan terhadap diri sendiri dan seluruh industri. Dalam beberapa tahun akan datang, konsep perlindungan alam sekitar pasti akan berakar di hati masyarakat, dan kita akan terus menempuh jalan perlindungan alam sekitar ini.

IMG_3819