Kaedah pembasmian dan pembersihan bola laut

- Jul 15, 2020-

Kaedah pembasmian dan pembersihan bola laut


Ocean ball adalah peralatan hiburan yang paling biasa di taman permainan kanak-kanak dalaman' Kerana disukai oleh kanak-kanak, ia juga merupakan alat hiburan yang paling kotor di antara banyak peralatan hiburan.


1. Jika jumlah bola laut tidak terlalu besar, kita dapat mencairkannya dengan air sabun, pembasmi kuman, dll., Gosok dengan kain lembut, dan kemudian bilas dengan air bersih. Akhir sekali keringkan dengan kain kering.


2. Siapkan beberapa poket bersih, masukkan bola ke dalam poket bersih, dan kemudian sediakan dua baldi air, satu baldi dengan cecair pembersih dan satu baldi air bersih. Setelah membersihkan dua jaring dengan bola mengikut urutan, lap secara langsung. Baik sahaja. Atau masukkan ke dalam mesin basuh dan tambahkan cecair pembersih untuk membersihkan, ingatlah untuk memilih gear yang lembut.


3. Sekiranya jumlah bola laut sangat besar, disarankan menggunakan mesin basuh bola laut. Mesin pembersih bola laut tidak hanya dapat membersihkan, membasmi kuman dan mengeringkan bola laut, tetapi juga memiliki kecekapan kerja yang tinggi dan dapat menjimatkan banyak masa kita.