Bagaimana untuk mengawal bajet untuk melabur Taman trampolin dalaman

- May 11, 2020-

Kebanyakan pelanggan perlu mengawal bajet untuk melabur mereka untuk Taman trampolin dalaman, jadi di sini kami gembira untuk menyenaraikan beberapa item harus dikira ke dalam kos Taman trampolin dalaman.

a2t5p08435420461628

Pertama, kos tempat Taman trampolin

Kos tempat Taman trampolin termasuk sewa tapak dan kos hiasan dalaman. Sewa tempat ditentukan oleh lokasi, tetapi apabila alamat baik dipilih di peringkat awal pelaburan di Taman trampolin, kebarangkalian untuk mengembalikan modal dalam tempoh operasi kemudian akan lebih besar. Menurut pengiraan dan pengalaman yang berkaitan, faktor pemilihan tapak akaun bagi 70% daripada nisbah bayar balik keuntungan. Di samping itu, dalam ketiadaan keadaan khas, sewa tempat Taman trampolin adalah positif berkaitan dengan tahap pembangunan di kawasan tersebut.

Dekorasi tempat Taman trampolin boleh menjadi gaya hiasan mewah atau hiasan biasa. Oleh itu, dekorasi Taman trampolin perlu diperuntukkan mengikut bajet sendiri dan gaya hiasan trampolin.

IMG_1312

Kedua, trampolin peralatan kos pelaburan

Trampolin Equipment pelaburan merujuk kepada kemudahan projek hiburan di Taman trampolin, seperti zon trampolin melompat, dinding memanjat, lelaki labah labah, putaran tekanan, dll. Item yang lebih bermain dimasukkan ke dalam trampolin, kos yang lebih tinggi akan. Keuntungan yang kebanyakannya bergantung kepada barangan bermain yang kaya di seluruh kawasan permainan. Kanak-kanak merasa ia tempat yang menarik untuk bermain, sentiasa ada beberapa tempat yang baru untuk mereka meneroka, ia menarik mereka datang untuk bermain lagi untuk penemuan dunia baru.

Bagi peralatan pemantauan dan Daftar Tunai di kaunter penyambut tetamu, mereka adalah kemudahan sokongan. Ia juga kos untuk Taman trampolin.

O1CN0183poFJ20oPpqlPIz3_!!871226896

Kos ketiga, operasi dan pengurusan trampolin Park

Kos operasi dan pengurusan untuk menjalankan Taman trampolin termasuk kos gaji kakitangan dan kos promosi pasaran.

Kakitangan Am termasuk Pengurus kedai, juruwang, jurulatih, kakitangan jualan, kakitangan pemasaran, dan kakitangan bimbingan. Gaji daripada mereka adalah kos yang besar dalam operasi harian.

Perbelanjaan kenaikan pangkat juga perlu membuat aktiviti promosi pemasaran yang sesuai mengikut kajian pasaran. Selain itu, promosi dalam talian juga merupakan kaedah promosi yang penting. Malah, mengikut perkembangan pasaran semasa, kos promosi Internet adalah lebih tinggi daripada kos promosi pasaran tradisional.

IMG_7497