Peralatan Taman Permainan dalaman yang bertemakan laut

ItemNo.: KW-1285A | Dimensi: Disesuaikan | Bertemakan: disesuaikan

Maklumat produk

Peralatan permainan dalaman bertemakan kapal lanun KIWI

Main kolam untuk kanak-kanak adalah masih terhad disebabkan oleh keadaan sejuk, basah dan sering berlumpur. Tetapi yang seharusnya tidak menghentikan anak-anak bersenang-senang dan menjadi aktif. Taman Permainan dalaman adalah satu alternatif yang hebat untuk bermain di luar, terutama dalam cuaca yang miskin. Kanak-kanak mendapat manfaat daripada kekal aktif dan bersosial. Pertimbangkan untuk membawa anak-anak anda ke sebuah Taman Permainan dalaman dalam keadaan cuaca yang buruk sehingga mereka masih boleh mempunyai keseronokan.

Lukisan tersuai:

Maklumat asas tentang Reka bentuk Pusat permainan dalaman:

1. julat usia: fikirkan tentang apakah kumpulan umur anda bekerja dengan. Kumpulan umur yang berbeza mempunyai kemahiran yang berbeza dan had.

2. dijangkakan kapasiti: berapa ramai Kanak-Kanak (atau dewasa) akan Permainan Kanak-kanak anda perlu tekan? Kami boleh membantu anda mempertimbangkan cara untuk meningkatkan kapasiti atau tersebar kanak-kanak lebih banyak aktiviti bermain.

3. sokongan kemudahan yang diperlukan: Jangan lupa untuk memikirkan perkara-perkara seperti bilik parti, kafe, kawasan Mesin Layan Diri, pondok rehat, dan lain-lain.

4. Reka bentuk pilihan: warna dan tema yang anda suka, dan sebagainya.

5. sebarang idea lain anda datang dengan.


Siasatan