Peralatan Kawasan Permainan Dalaman

ItemNo .: KW-1285A|Dimensi: Disesuaikan|Bertema: Disesuaikan

Maklumat produk

Peralatan Bermain Dalaman Bertema Kapal Lanun KIWI

permainan luar untuk kanak-kanak masih terhad kerana keadaan sejuk, basah, dan sering berlumpur. Tetapi itu tidak boleh menghentikan anak-anak daripada bersenang-senang dan aktif. Taman permainan dalaman adalah alternatif yang baik untuk bermain di luar rumah, terutamanya dalam cuaca buruk. Anak-anak mendapat manfaat daripada terus aktif dan bersosial. Pertimbangkan untuk membawa anak-anak anda ke taman permainan dalaman dalam cuaca buruk sehingga mereka tetap dapat bersenang-senang.

Lukisan disesuaikan:

Maklumat asas mengenai reka bentuk pusat permainan dalaman:

1. Julat Umur: Fikirkan tentang kumpulan umur yang anda bekerjasama. Kumpulan umur yang berbeza mempunyai set dan had kemahiran yang berbeza.

2. Kapasiti yang diharapkan: Berapa banyak kanak-kanak (atau orang dewasa) yang perlu ditampung oleh taman permainan anda? Kami dapat membantu anda mempertimbangkan cara untuk meningkatkan keupayaan atau menyebarkan anak-anak ke lebih banyak acara bermain.

3. Kemudahan tambahan diperlukan: Ingatlah untuk memikirkan perkara-perkara seperti bilik pesta, kawasan kafe, kawasan penjual, kawasan rehat, dll.

4. Pilihan reka bentuk: warna dan tema yang anda suka, dll.

5. Apa-apa idea lain yang anda hasilkan.


Hot Tags: Peralatan Kawasan Main Dalam Ruangan, China, pembekal, pengeluar, disesuaikan, beli, harga

Siasatan

You Might Also Like