Peralatan Taman Permainan dalaman yang disesuaikan

Item No.: KW-1221A | Dimensi: disesuaikan | Bertemakan: disesuaikan

Maklumat produk

Tentang isu mainan peralatan Taman Permainan dalaman

Selepas masalah keselamatan Taman Permainan, isu kedua yang penting untuk peralatan Taman Permainan dalaman adalah playability, playability dibahagi menjadi dua bahagian, rupa dan kandungan.

Pertama, penampilan.

Naif dan cantik, jadi mereka sukakan perkara yang comel dan berwarna-warni dengan mudah. Sebuah Taman Permainan dalaman yang sangat baik harus menarik kanak-kanak apabila mereka melihatnya pada kali pertama. Apabila mereka bentuk taman hiburan dalaman, pereka perlu menggunakan beberapa watak kartun yang comel untuk memenuhi sifat kanak-kanak. Menurut penampilan yang berbeza, ia secara amnya dibahagikan kepada siri Istana, siri kapal lanun, siri Taman air, siri hutan, siri pesawat dan sebagainya.

Kedua, kandungan.

Terdapat banyak model bermain untuk setiap Taman Permainan dalaman, seperti memanjat bersih, jambatan, trampolin, Kolam Renang, struktur bermain gimnasium dan sebagainya. Salah satu yang penting daripada mereka adalah slaid, terdapat gelongsor lingkaran, slaid tiub, slaid tunggal, slaid dua kali atau gelongsor tiga pun. Sebagai bahan yang berbeza, terdapat gelongsor plastik, slaid gentian kaca dan slaid keluli tahan karat atau tiub. Setiap satu mempunyai ciri-sifat bermain sendiri, slaid yang tinggi dan menarik adalah untuk remaja-Agers bahkan orang dewasa, slaid yang rendah dan lembut untuk anak kecil. Sudah tentu, item yang lebih bermain akan membuat taman hiburan dalaman lebih menarik dan menarik, tetapi mempertimbangkan batasan tempat, bajet pembiayaan, keutamaan pelanggan, dan sebagainya, adalah lebih baik untuk memilih yang paling sesuai mengikut sebenar anda Keadaan.Hot Tags: peralatan Taman Permainan dalaman yang disesuaikan, China, pembekal, pengeluar, disesuaikan, beli, harga

Siasatan

You Might Also Like