Taman trampolin dalaman

ItemNo.: KW-1317A | Dimensi: disesuaikan | Warna: disesuaikan

Maklumat produk

Bungee dalaman trampolin peralatan pengeluaran dan pengeluar Cina

1. buih pit

Buih pit dalam reka bentuk Taman trampolin adalah seperti kolam renang Menyelam penuh dengan blok buih lembut. Anda selamat untuk melompat, atau Menyelam atau jatuh secara percuma ke dalam lubang. Blok busa melawan bunyi idea yang hebat juga.

2. zon melompat Gimnastik

Gimnastik melompat zon di trampolin Park Design adalah syurga bagi profesional untuk "mempamerkan" helah melompat mereka, ke hadapan atau pembelakang somersaul, udara berjalan ke dinding, dan sebagainya.

3. ninja kursus

Kursus ninja dalam reka bentuk Taman trampolin adalah trend terbaru untuk Taman trampolin yang komprehensif. Ia adalah satu kawasan di mana anda boleh Tarzan.

4. dinding mendaki batu

Terdapat banyak batu di dinding, kanak-kanak boleh memanjat ke atas dari Batu ini atau tangga tali. Anda tidak perlu bimbang jatuh ke bawah, terdapat lubang buih besar lembut di bawah dinding.

5. pertempuran rasuk kira-kira

Ini adalah pertempuran antara 2 pemain. Senjata adalah kayu lembut panjang, berdiri pada rasuk kira-kira memastikan diri anda tidak jatuh ke bawah, pada masa yang sama menggunakan apa-apa cara untuk mendorong pemain lain ke dalam lubang buih, anda menang.

6. tangga tali pada lubang buih

Mendaki tangga melalui lubang buih, ada "lawan" anda akan goncang tangga, membuat anda jatuh ke bawah, cuba untuk tegas memahami tangga dan sampai ke hujung lain.

Pemasangan:Berikan arahan pemasangan khusus atau hantar jurutera profesional ke tapak anda

Hot Tags: Kids trampolin Park, China, pembekal, pengeluar, disesuaikan, membeli, harga

Siasatan

You Might Also Like