Taman Trampolin Taman Permainan Dalaman

No Item: KW-1504A|Dimensi: Disesuaikan|Warna: Disesuaikan

Maklumat produk

Kami percaya bahawa kualiti adalah jiwa peralatan permainan dalaman komersial anak-anak kita. Kami hanya menggunakan bahan terbaik dan mengikuti standard pembuatan yang ketat, taman trampolin yang disesuaikan dengan selamat, tahan lama dan dirancang dengan baik kepada pelanggan kami.

Dengan banyak pakar dan peralatan canggih di kilang kami, kami terlibat dalam merancang, membuat dan menjual taman permainan dalaman gabungan. Syarikat kami sebagai salah satu pengeluar dan pembekal profesional dalam bidang ini, dapat memberikan anda perkhidmatan yang disesuaikan dengan harga yang kompetitif.

Kiwi membuat gelanggang trampolin utama yang direka khas yang layak untuk kedudukan tengah di taman anda. Tikar dan alas warna tersuai mempamerkan jenama anda secara unik, dan dinding bersudut, slaid trampolin, kiub mini dan tarikan menarik yang lain akan menjadikan anak-anak kecil dan anak-anak dewasa pada masa yang sama selamat dan terinspirasi untuk terus hidup.

Taman permainan Kiwi sudah melayani pelanggan di seluruh dunia, menyediakan penyelesaian pakej lengkap untuk kawasan permainan kanak-kanak, termasuk taman permainan lembut, taman trampolin, permainan balita, permainan dinding, tiup, Ninja warrior, lase tag, wall climbing, atau hampir semua perkara lain yang berkaitan dengan Keluarga hiburan. Kami mempunyai banyak contoh permainan lapangan dengan rujukan anda. Boleh dibuat termasuk kos penghantaran dan pemasangan. Beri tahu kami bagaimana kami dapat membantu menjadikan perniagaan baru anda lebih berjaya.

1a

1b

7a


Siasatan