Peralatan Trampolin Dalaman untuk Dijual

No Item .: KW-1503A|Dimensi: Disesuaikan|Warna: Disesuaikan

Maklumat produk

Taman trampolin adalah peralatan permainan dalaman dan luaran yang terkenal,&# 39 sangat popular di kalangan orang dewasa dan kanak-kanak. Dan taman lompat trampolin telah menjadi salah satu cara aktiviti kehidupan seharian bagi banyak orang, ia mempunyai skala besar, kemudahan canggih dan projek yang lengkap. Dengan taman thetrampoline, orang dapat menenangkan diri di udara, pergerakan dapat memikat hati, postur tubuh dapat menjadi sangat indah, alat permainan kanak-kanak yang menyeronokkan yang menggabungkan rangsangan dan relaksasi.

Kami adalah pengeluar dunia trampolin di China, peralatan taman trampolin kami mempunyai banyak projek hiburan, seperti bola mengelak yang menarik, kawasan dunk melampau, kolam span mewah, halangan ninja, dll.

Kegiatan penuh projek taman permainan merangkumi taman permainan dalaman untuk kanak-kanak berumur 3-12 tahun, kawasan balita untuk kanak-kanak berumur 1-3 tahun, kursus pendekar Ninja, tembok pendakian, garis zip, padang bola dan taman trampolin. Ini menyediakan elemen yang sesuai untuk ibu bapa dan anak-anak, itu' cara yang baik untuk mereka bersenang-senang bersama di sini.

2
Hot Tags: Peralatan Trampolin Dalaman untuk Dijual, China, pembekal, pengeluar, disesuaikan, beli, harga

Siasatan

You Might Also Like