Peralatan Taman Permainan Trampolin Gabungan

Item No .: KW-1503A | Dimensi: Disesuaikan | Warna: disesuaikan

Maklumat produk

Taman trampolin adalah peralatan permainan dalaman dan luaran yang terkenal, ia sangat popular di kalangan orang dewasa dan kanak-kanak. Dan taman trampolin lompat telah menjadi salah satu cara aktiviti kehidupan sehari-hari untuk ramai orang, ia mempunyai skala besar, kemudahan maju dan projek lengkap. Dengan taman trampolin, orang dapat melonggarkan diri di udara, pergerakan boleh menjadi menakjubkan, postur boleh menjadi sangat cantik, ia adalah alat permainan kanak-kanak yang menyeronokkan yang menggabungkan rangsangan dan kelonggaran.

Kami pengeluar dunia trampolin di China, peralatan taman trampolin kami mempunyai banyak projek hiburan, seperti bola mengelak yang menarik, kawasan dunk yang melampau, kolam span yang mewah, halangan ninja, dan sebagainya.

Aktiviti penuh permainan taman permainan termasuk taman bermain dalaman untuk kanak-kanak berusia 3-12 tahun, kawasan kanak-kanak berumur 1-3 tahun, kursus pahlawan Ninja, Tembok pendaki, garis zip, padang bola sepak dan taman trampolin. Ia menyediakan unsur-unsur yang sesuai untuk ibu bapa dan anak-anak, ia adalah cara yang baik untuk mereka bersenang-senang bersama di sini.




Siasatan