Blok Bangunan untuk Dijual

No Item: KW-1328A|Dimensi: Disesuaikan|Bertema: Disesuaikan

Maklumat produk

Blok Bangunan Buih Lembut Besar untuk Kanak-kanak

Aktiviti fizikal di peralatan permainan dalaman kami membolehkan anak-anak tetap sihat, merangsang minda dan bersosial. Terdapat banyak manfaat kesihatan, baik fizikal dan mental, ketika bersenam dan tetap aktif. Anak-anak juga belajar bagaimana bersosial, berkomunikasi dengan baik dan menyelesaikan masalah dengan rakan sebaya ketika terlibat dalam permainan sosial.

Kes Projek

IMG_1044

Kami membantu pusat hiburan dalaman, prasekolah, pusat jagaan kanak-kanak awal, pusat membeli-belah, pasar raya dan pelanggan akhir yang lain membina taman permainan dalaman mereka, dari merancang hingga pemasangan akhir dan seterusnya.

IMG_4096

IMG_4101

Sijil

7 Certificates

Proses untuk membuat pesanan

10 Ordering Process

Blok Bangunan EVA Dijual, untuk membuat bilik blok bangunan lembut khusus untuk kanak-kanak

Permainan membina blok bangunan secara kreatif mencerminkan kehidupan di sekitar kanak-kanak melalui imaginasi mereka, dan mencerminkan kesan mereka terhadap kehidupan di sekitar mereka dengan membina dan membina pelbagai bangunan atau objek.

Mainan blok bangunan adalah mainan pendidikan awal terbaik untuk melatih kecerdasan' Ini memberi lebih banyak peluang untuk menggunakan imaginasi dan kreativiti mereka. Kanak-kanak mesti memikirkan terlebih dahulu tentang apa yang ingin mereka bina, memerhatikan dan memikirkan jenis modul yang hendak dipilih untuk menggambarkan gambaran yang mereka gambarkan. Oleh itu, daya imaginasi, pemikiran struktur, dan pemodelan kanak-kanak&# 39 adalah latihan yang baik dan dapat mengembangkan kanak-kanak Persepsi ruang, kreativiti, bermain organisasi dan pemahaman anak-anak, meningkatkan daya tahan dan minat dalam sains seni bina.

Dalam proses membina blok, rasa ingin tahu dan sifat suka bermain kanak-kanak&# 39 dilepaskan!

Hot Tags: blok bangunan untuk dijual, pembekal, pengeluar, beli, harga

Siasatan

You Might Also Like