Set Ayunan Luar Untuk Kanak-kanak

No Item: KW-1432A|Warna: Hijau Kuning Merah Ungu Biru Coklat Kelabu atau Disesuaikan|Ayunan Luar, Ayunan Teras, Ayunan Beranda, Ayunan Taman, Set Taman Permainan

Maklumat produk

Bagaimana Membina Ayunan Luar Semua Orang Akan Nikmati

Outdoor Playground Swings adalah peralatan hiburan yang paling biasa di taman permainan kanak-kanak luar&# 39. Ada banyak lagi yang boleh dikatakan mengenai ayunan daripada yang anda fikirkan ketika pertama kali melihatnya. Ayunan membantu kanak-kanak berlatih keseimbangan dan menyelaraskan kedudukan anggota badan mereka di ruang angkasa. Selain itu, ayunan dapat membantu otak anak-anak&# {0}} memahami kelajuan dan arah. Ia membantu kanak-kanak yang mempunyai masalah dalam persepsi visual.

Terdapat banyak jenis ayunan. Mereka datang dalam pelbagai saiz, bentuk, bahan dan untuk pelbagai jenis tetapan. Seperti ayunan burung' ayunan sarang, ayunan pelbagai bentuk, ayunan tali, ayunan ibu bapa-anak berganda, ayunan tempat duduk bayi dan ayunan dahan pokok, dll. Bahan yang digunakan pada ayunan termasuk baja, tali , jaring, getah, plastik dan kayu.

Kerusi ayunan berbentuk kerusi bukanlah satu-satunya cara yang boleh anda gunakan sebagai buaian. Jangan lupa tentang ayunan tayar klasik. Selain tayar, anda juga memerlukan selak U dan beberapa rantai logam untuk projek ini. Selain itu, tempat duduk juga dapat dibuat dari papan kayu sederhana yang diikat bersama dengan skru.

1b

Buat masa ini bukan hanya ayunan tradisional, ayunan gaya baru lebih popular untuk taman atau taman permainan, ia menjadikan taman permainan lebih menarik. Anda boleh mendapat inspirasi dalam reka bentuk mereka dan memilih untuk membina set ayunan luaran anda sendiri. Terlepas dari jenis dan perincian reka bentuk, anda juga harus mengutamakan keselamatan.

Ayunan luar memberi keseronokan kepada kanak-kanak dan orang dewasa. Setakat ini kami telah mempersembahkan pelbagai reka bentuk buaian yang menyeronokkan untuk kanak-kanak. Tetapi orang dewasa juga berhak untuk bersenang-senang. Mereka lebih suka ayunan mereka sedikit lebih selesa dan mereka akan melihat reka bentuknya sedikit berbeza. Ia akan mempunyai tempat duduk yang selesa dan akan menawarkan lebih banyak ruang.

Sebilangan taman permainan luar dibina sebagai taman ayunan luaran yang kreatif, terdapat banyak jenis peralatan permainan luar yang dipasang di taman besar, apa sahaja yang boleh dimainkan oleh kanak-kanak atau orang dewasa untuk bermain yang sesuai.

1a

Kiwi sebagai salah satu pengeluar dan pembekal set ayunan luaran profesional dan komersial di China, jika anda ingin membeli set ayunan berkualiti tinggi, sila hubungi kami secara langsung, harga kami berdaya saing di pasaran.

2

6

7

Siasatan