KIWI diasaskan di Qiaoxia Town of Wenzhou yang terkenal sebagai "The Capital of Peralatan Taman Permainan di CHINA" pada tahun 2010 dengan misi untuk berkongsi Kelengkapan Taman Permainan Tinggi yang dibuat di China dengan anak-anak di seluruh dunia. Sebagai pengeluar peralatan permainan kanak-kanak global, Kiwi mempunyai proses pengeluaran yang berpengalaman dan matang dari merancang, mengilang, memasang, menguji, membungkus, menyampaikan dan perkhidmatan selepas jualan.

Kami membekalkan Taman Permainan Luaran, Peralatan Kecergasan Luaran, Taman Permainan Tertutup, Taman Trampolin Dalam Dalam, Struktur Panjat, Set Swing, Spring Rider, Seesaw, Merry Go Round dan semua peralatan bermain lain untuk kanak-kanak. Produk-produk permainan kami telah menjadi penyelesaian yang baik kepada banyak taman permainan, seperti Taman Permainan & Taman Rekreasi, Taman Hiburan, Taman Permainan & Taman Kanak-Kanak Prasekolah, Tadika, Taman Permainan Kanak-Kanak, Arkitek Lanskap, Taman Tema, Komuniti Pangsapuri Kediaman, Pusat Hiburan Kanak-kanak, Pihak Berkuasa Perumahan, Pusat Beli-belah, Supermarket, Restoran dan mana-mana tempat lain yang sesuai untuk kanak-kanak bermain. Kami menjual produk kepada pasaran domestik dan luar negara.

Sebagai pengeluar produk kanak-kanak, keselamatan adalah standard penting pertama yang kami mematuhi. Oleh itu, semua produk kami diperbuat daripada bahan mentah yang tidak menimbun dan alam sekitar yang diuji oleh SGS, telah memenuhi standard keselamatan untuk taman permainan CE, EN1176, TUV, ASTM, ISO9001, ISO14001, CHSAS18001 dan sebagainya. Kami membayar lebih banyak perhatian kepada produk permainan kami kerana kami tahu Tiada apa-apa yang mampu kanak-kanak selamat.

Buat masa ini syarikat kami mempunyai bengkel Rotational-Mold, bengkel kimpalan, Bengkel Pasir & Spray-Paint, bengkel kayu, bengkel jahit, bengkel pemasangan, bengkel pembungkusan, setiap bengkel melakukan pekerjaan profesional mereka dan berkomunikasi satu sama lain untuk memastikan produk akhir 'integriti dan keselamatan.

Kami bukan sahaja menyediakan taman permainan terbaik, tetapi juga perkhidmatan terbaik. Dari kekangan bajet ke ruang terhad, kami boleh sebagai keperluan unik anda untuk membuat reka bentuk taman permainan yang sesuai untuk anda. Sila hubungi kami jika anda ingin membina taman permainan anda sendiri, jualan profesional kami akan menjadikan idea anda menjadi produk sebenar berdasarkan anggaran, saiz ruang atau aktiviti anda.

Selamat datang untuk menyertai kami mencipta peralatan permainan kanak-kanak yang inovatif, selamat, tahan lama dan inklusif untuk anak-anak kami di KiwiPlay!

IMG_6159