Mari pergi bermain!


Dunia berubah, gaya hidup kita berubah, pada masa kini kebanyakan ibu bapa menghabiskan banyak masa pada peranti digital walaupun mereka mengiringi anak-anak mereka. Peratusan kanak-kanak yang tidak mempunyai sebarang aktiviti fizikal telah meningkat.

Di Kiwi, kita tahu pentingnya bermain, kita tahu anak-anak kita perlu bermain! Dengan harapan untuk mewujudkan lebih banyak peluang untuk anda dan anak-anak anda untuk menikmati lebih banyak detik bahagia bersama kami bekerja keras setiap hari. Misi kami untuk membawa semua orang kembali ke dunia fizikal untuk membuat keseronokan dan keseronokan yang nyata dengan keluarga dan sahabat mereka.

Dari reka bentuk yang inovatif, inklusif dan bahan mentah yang selamat kepada proses yang mesra alam dan perkhidmatan pelanggan yang bertanggungjawab, kami mengabdikan diri untuk membekalkan peralatan permainan kanak-kanak yang berkualiti tinggi kepada kanak-kanak di seluruh dunia, apa sahaja yang miskin atau kaya, setiap kanak-kanak layak mendapat keselamatan, taman permainan yang menyeronokkan untuk bermain!

copy