Tiub dan Terowong Taman Permainan

No Item: KW-1502A|Dimensi: Disesuaikan|Warna: Disesuaikan

Maklumat produk

Adakah anda fikir anak-anak anda menghabiskan banyak masa untuk bermain permainan video atau TV selama ini? Walaupun teknologi tidak diragukan lagi menjadikan hidup kita lebih mudah dengan pelbagai cara.

Bina taman permainan di komuniti mereka dan beri mereka alasan untuk keluar menikmati udara segar dengan pilihan peralatan permainan kanak-kanak yang menyeronokkan! Mereka pasti benar-benar menyukai mana-mana produk yang kami ada, sama ada anda pergi untuk pemasangan luaran kayu atau plastik dengan buaian dan gelongsor, atau apa sahaja yang anda dapati dalam rangkaian kami seperti Net Climber atau Tunnel Climber yang dibuat dengan tali dan keluli.

Tembakan lurus untuk pengembaraan, terowong tali adalah cara yang selamat dan menarik bagi anak-anak untuk memanjat secara mendatar. Ini' cara baru yang bagus untuk anak-anak untuk mencabar lengan dan kaki untuk terus bergerak. Terowong tali juga merupakan kaedah terbaik bagi anak-anak untuk membakar tenaga yang berlebihan dan menikmati senaman luar yang hebat. Dan kami' berdedikasi untuk keselamatan anak dengan memastikan bahawa setiap pendaki taman permainan komersial yang mereka hasilkan mematuhi garis panduan keselamatan taman permainan.

Di Kiwi, kami dengan bangga menawarkan sejumlah besar jenis produk taman permainan, masing-masing dihasilkan dengan kualiti tertinggi dan dihantar kepada anda dengan harga yang sangat berpatutan.

2


Siasatan