Peralatan Mendaki Luar Kanak-kanak

No Item: KW-1371A|Dimensi: 920 × 790 × 485cm|Umur untuk: 3-15 Tahun (Kanak-kanak di bawah 15 tahun bermain dengan pengawasan orang dewasa)

Maklumat produk

1a

Bersedia untuk mendaki, meluncur atau menemui?

Kami' akan memberikan anda pengalaman bermain yang sangat unik dan mengasyikkan dalam Peralatan Pendakian Luar Kanak-kanak kami dengan reka bentuk permainan yang pintar dan inovatif.

Bingkai Mendaki Taman Permainan membolehkan kanak-kanak mengikuti naluri semula jadi mereka untuk berebut, merangkak dan mendaki. Mendaki meningkatkan keseimbangan, koordinasi, kemahiran motor dan meningkatkan tahap kecergasan.

1-1b

2

Bengkel

4 Workshop

6 Metal-a

6 Metal-b

Sijil

7 Certificates

Proses Pesanan

10 Ordering Process

Jenis kemudahan latihan kecergasan fizikal yang biasa

Kemudahan latihan kecergasan fizikal harus sering dilihat oleh semua orang sekarang. Kemudahan latihan pengembangan kecergasan fizikal merujuk kepada nama umum pelbagai peralatan yang digunakan dalam proses latihan pengembangan kecergasan fizikal. Peralatan latihan pengembangan biasanya dibahagikan kepada peralatan pengembangan ketinggian tinggi, peralatan pengembangan lapangan, peralatan pengembangan air, peralatan memanjat batu, peralatan pengembangan belia dan kanak-kanak, peralatan pengembangan latihan ketenteraan dan peralatan tambahan untuk peralatan pengembangan. Peralatan latihan fizikal diklasifikasikan mengikut pengguna semasa, dan dapat dibahagikan kepada peralatan latihan dan pengembangan fizikal anak-anak, peralatan latihan dan pengembangan fizikal remaja, dan peralatan latihan fizikal ketenteraan.

1. Peralatan Mendaki Luar Kanak-kanak

Terdapat banyak peralatan untuk latihan dan perkembangan fizikal anak-anak&# 39, seperti dinding pendakian anak-anak&# 39, bingkai pendakian anak-anak&# 39, labirin kecil, halangan&# 39, halangan pendakian, rak kombinasi anak-anak&# 39, dll.

2. Peralatan latihan dan pengembangan fizikal remaja

Jenis peralatan biasa termasuk jambatan papan tunggal, jambatan lapan watak, jatuhan belakang dipercayai, jambatan pecah ketinggian tinggi, tembok pendakian, dan cabaran pasukan.

3. Peralatan latihan fizikal dan latihan ketenteraan

Jenis kemudahan yang biasa ada: peralatan latihan pembangunan ketenteraan tinggi, peralatan latihan pembangunan ketenteraan lapangan, rak latihan tingkah laku psikologi, perlumbaan halangan ketenteraan, dan rak latihan pendakian komprehensif tentera.

Hot Tags: peralatan pendakian luar kanak-kanak, pembekal, pengeluar, beli, harga

Siasatan

You Might Also Like