KIWI ditubuhkan di Qiaoxia Town of Wenzhou yang terkenal sebagai "Ibu Kota Peralatan Bermain di CHINA" di 2010 dengan misi untuk berkongsi Peralatan Bermain Berkualiti Tinggi yang Dibuat di China dengan anak-anak di seluruh dunia. Sebagai pengeluar peralatan taman permainan profesional global, Kiwi mempunyai proses pengeluaran yang berpengalaman dan matang dari merancang, membuat, memasang, menguji, mengemas, menghantar dan perkhidmatan selepas penjualan.


Kami membekalkan Taman Permainan Luar, Peralatan Kecergasan Luar, Taman Permainan Dalam Ruangan, Taman Trampolin Dalam Ruangan, Struktur Pendakian, Set Ayunan,Spring Rider, Seesaw, Merry Go Rounddan semua peralatan permainan lain untuk kanak-kanak. Produk permainan kami telah menjadi penyelesaian yang baik untuk banyak taman permainan, seperti Parks& Taman Permainan Rekreasi, Taman Hiburan,&sekolah; Taman Permainan Prasekolah, Tadika, Taman Permainan Daycare, Arkitek Landskap, Taman Tema, Komuniti Pangsapuri Kediaman, Taman Permainan Bandar, Taman Permainan Gereja, Pusat Komuniti, Pusat Hiburan Kanak-kanak, Penguasa Perumahan, Pusat Membeli-belah, Pasaraya, Restoran dan mana-mana tempat lain yang sesuai untuk kanak-kanak bermain. Kami menjual produk ke pasaran domestik dan luar negara.

Sebagai pengeluar produk kanak-kanak, keselamatan adalah standard penting pertama yang kami patuhi. Oleh itu, semua produk kami diperbuat daripada bahan mentah tanpa racun dan persekitaran yang diuji oleh SGS, telah memenuhi piawaian keselamatan untuk taman permainan CE, EN 1176, TUV, ASTM, ISO 9001, ISO 14001 , CHSAS 18001 dll. Kami memberi perhatian lebih kepada produk permainan kami kerana kami tahu tidak ada yang mampu menyelamatkan anak-anak.

Buat masa ini syarikat kami mempunyai bengkel Rotational-Mould, bengkel Welding, Sand Blasting& Bengkel Spray-Paint, bengkel Woodworking, bengkel menjahit, bengkel pemasangan, bengkel pembungkusan, setiap bengkel melakukan pekerjaan profesional mereka dan berkomunikasi antara satu sama lain untuk memastikan integriti dan keselamatan produk akhir.

Kami bukan sahaja menyediakan taman permainan terbaik, tetapi juga perkhidmatan terbaik. Dari kekangan anggaran hingga ruang terhad, kami dapat dengan keperluan unik anda merancang taman permainan yang berpatutan yang sesuai dengan&# 39. Sila hubungi kami jika anda ingin membina taman permainan anda sendiri, penjualan profesional kami akan menjadikan idea anda menjadi produk sebenar berdasarkan anggaran, saiz ruang atau aktiviti anda.

Selamat datang untuk menyertai kami membuat peralatan permainan yang inovatif, selamat, tahan lama, inklusif untuk anak-anak kami di KiwiPlay!

Company