KIWI diasaskan di bandar Wenzhou Qiaoxia yang dikenali sebagai "The modal daripada permainan kanak-kanak peralatan di CHINA" pada tahun 2010 dengan misi untuk berkongsi yang tinggi kualiti Permainan Kanak-kanak peralatan dibuat di China dengan kanak-kanak seluruh dunia. Sebagai pengilang peralatan global Permainan Kanak-kanak yang profesional, Kiwi mempunyai sesuatu proses pengeluaran yang berpengalaman dan matang daripada rekabentuk, pembuatan, pemasangan, pengujian, pembungkusan, penghantaran dan perkhidmatan selepas jualan.


Kami membekalkan Taman Permainan Luaran, luaran peralatan kecergasan, Taman Permainan dalaman, dalaman trampolin Park, struktur mendaki, Swing terletak,Spring Rider, Seesaw Merry Go pusingandan semua yang lain bermain peralatan untuk kanak-kanak. Produk mainan kami telah menjadi penyelesaian baik untuk Taman-Taman Permainan, seperti taman & rekreasi Taman Permainan, Taman Hiburan, Sekolah & prasekolah Padang permainan, tadika, Taman Permainan tempat penjagaan anak, arkitek landskap, Taman tema, pangsapuri Komuniti, bandar Taman Permainan, Taman Permainan Gereja, Pusat-pusat komuniti, pusat hiburan kanak-kanak, perumahan pihak berkuasa, Pusat membeli-belah, pasaraya, Restoran dan mana-mana tempat lain yang sesuai untuk kanak-kanak untuk bermain. Kami menjual produk-produk untuk pasaran tempatan dan luar negara.

 

Sebagai pengeluar produk kanak-kanak, Keselamatan adalah piawaian penting yang pertama kita mematuhi. Jadi semua produk kami diperbuat daripada nonpoisonous dan persekitaran bahan mentah yang diuji oleh SGS, telah memenuhi piawaian keselamatan bagi Taman Permainan daripada CE, EN1176, TUV, ASTM, ISO9001, ISO14001, CHSAS18001 dan lain-lain. Kami membayar lebih banyak dapat barangan mainan kerana kita tahu ada apa-apa yang mampu Peti Deposit Keselamatan kanak-kanak.

 

Untuk sekarang syarikat kami mempunyai bengkel Rotational-acuan, bengkel kimpalan, bengkel Spray-Paint & letupan pasir, bengkel binaan bangunan berasakan kayu, bengkel jahitan, bengkel pemasangan, pembungkusan bengkel, bengkel setiap tidak pekerjaan profesional dan berkomunikasi dengan masing-masing lain untuk memastikan keselamatan dan produk-produk akhir integrality.

 

Kami bukan sahaja menyediakan padang permainan terbaik, tetapi juga perkhidmatan yang terbaik. Daripada kekangan bajet untuk ruang yang terhad, kita boleh seperti keperluan unik Reka bentuk Taman Permainan dengan harga yang berpatutan yang sesuai untuk anda. Sila hubungi kami jika anda ingin membina kanak-kanak anda sendiri, kami akan jualan profesional menukar idea anda menjadi produk sebenar yang berdasarkan bajet anda, saiz ruang atau aktiviti.

 

Dialu-alukan untuk menyertai kami mencipta peralatan inovatif, selamat, tahan lama, termasuk Taman Permainan untuk anak-anak kita di KiwiPlay!